Willem van Walderveen

Agatha Christie’s Murder on The Nile

(try-out)
Spannende, eigentijdse whodunit vol suspense, passie en onverwachte wendingen.
di 5 nov 2024 en wo 6 nov 2024
di 5 nov 2024
en
wo 6 nov 2024

Na het succes van de theateradaptaties van ‘The Mousetrap’ en ‘Murder on the Orient Express’, is het dit keer de beurt aan ‘Murder on the Nile’. Een prachtige cast voert je mee naar de schilderachtige Nijl waar liefde, jaloezie en wraak samenkomen in een moordmysterie, georkestreerd door de Grande Dame of Suspense zelf: Agatha Christie.

Wat begint als een romantische cruise, verandert in een nachtmerrie wanneer er in het holst van de nacht een schot klinkt en er een levenloos lichaam gevonden wordt. Alle passagiers staan op scherp, iedereen kan schuldig zijn. De spanning aan boord stijgt als Canon Pennyfather te dicht bij de waarheid komt. Wie blijft er met zijn hoofd boven water? En wie gaat ten onder aan zijn eigen leugens? Een spannende, eigentijdse whodunit, die je meeneemt op een intrigerende reis vol suspense, passie en onverwachte wendingen.

Credits

regie: Jasper Verheugd | spel: Stanley Burleson, Anne de Blok, Rick Engelkes/Wilbert Gieske, Doris Baaten, Sjoerd Spruijt, Jeske van de Staak, Alexander Schuitema, Julia Lammerts, Lotte van der Made en Silvan El Kattabi