Ronald Goedheer

Stichting Vier Het Leven neemt ouderen mee uit!

Gasten van Vier het Leven vertellen in het Kennemer Theater aan Caroline Tensen waarom ze zo graag met Vier het Leven naar het theater gaan. Met dank aan de Postcode Loterij.


Gaat u graag naar het theater maar liever niet alleen of heeft u moeite om het vervoer geregeld te krijgen, dan kunt u gebruik maken van Stichting Vier het Leven. Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ werken het Kennemer Theater en Stichting Vier het Leven samen om het voor deze theaterliefhebbers mogelijk te maken onbezorgd van diverse voorstellingen in het Kennemer Theater te blijven genieten. Ook ouderen met een rollator of rolstoel zijn welkom.

U wordt van huis opgehaald door een gastvrouw/heer van Vier het Leven en in het theater verwelkomd met koffie of thee. Samen met anderen geniet u van de voorstelling, in de pauze of na de voorstelling staat een drankje voor u klaar en uw gastvrouw/heer brengt u na afloop weer veilig thuis. Wilt u meer informatie? Kijk op www.4hetleven.nl, bel naar 035 – 524 51 56 of mail naar info@4hetleven.nl