Kennemer Theater
DM-Fotografie

Kaartverkoop

De theaterkassa is in ieder geval tot en met 14 januari 2022 gesloten.
U kunt ons wel mailen naar kassa@kennemertheater.nlAnnuleren of omruilen theaterkaarten

 • Uitsluitend mogelijk tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling. Houd rekening met onze openingstijden!
 • Voor het annuleren of omruilen van plaatsbewijzen brengen wij een bedrag van € 1,50 per ticket in rekening.
 • U kunt uw plaatsbewijs omruilen voor die van een andere voorstelling of inwisselen voor een Tegoedbon.

Betaalwijzen

 • Online + betaallink: iDEAL, Bancontact, Podium Cadeaukaart, VVV Cadeaukaart, Tegoedbon (uitgifte na augustus 2020) en Corona voucher.
 • Aan de theaterkassa: contant, pinbetaling, creditcard, Podium Cadeaukaart, VVV Cadeaukaart, Coronavoucher, Theaterbon of een Tegoedbon van het Kennemer Theater.

Bijkomende kosten

 • Administratiekostenen: bij online of telefonische reservering wordt € 2,50 per order in rekening gebracht.
 • Verzendkosten: indien u de tickets per post wilt ontvangen wordt € 1,50 per order in rekening gebracht.

Cadeaukaart
Het Kennemer Theater heeft een speciale editie van de Podium Cadeaukaart in de eigen huisstijl ontwikkeld. De Kennemer Theater Podium Cadeaukaart is te koop bij de theaterkassa en online. De Podium Cadeaukaart is nu online te verzilveren.

Mijn Theater omgeving
In de Mijn Theater omgeving kunt u zelf zien voor welke voorstellingen u kaarten heeft, hoeveel tegoedbonnen en/of vouchers u heeft en voor welke voorstellingen u op de wachtlijst staat.

 • U kunt de aangekochte tickets terugvinden en (opnieuw) afdrukken.
 • U kunt tickets annuleren, waarbij u zelf kiest het geld op de bankrekening terug te ontvangen (alleen mogelijk als de voorstelling door het theater is geannuleerd of verplaatst én u ), in de vorm van een tegoedbon te ontvangen of te doneren.
 • U heeft direct inzicht in actuele informatie over corona vouchers en tegoedbonnen: saldo, vervaldatum en code.
 • U kunt uw persoonlijke gegevens raadplegen en zelfstandig actualiseren.

Reserveringsmethode
Via de website kennemertheater.nl/programma, telefonisch via (0251) 221453 en aan de theaterkassa.

Reservering voldoen via een betaallink
Bij telefonische reserveringen sturen wij u een betaallink toe voor de tickets die wij voor u in optie zetten. De reservering vervalt wanneer u:

 • de reservering niet binnen 72 uur voldoet.
 • de betaallink aanklikt, maar de betaling niet direct afmaakt.

Reservering voldoen bij de theaterkassa
Indien u uw telefonische reservering aan de theaterkassa wilt betalen, blijven de gereserveerde tickets 14 dagen gereserveerd staan. In geval van een uitverkochte voorstelling houden wij de tickets maximaal 48 uur vast. Tickets die op de dag van de voorstelling worden gereserveerd, dienen uiterlijk drie kwartier voor aanvang van de voorstelling afgehaald te worden. Niet afgehaalde tickets worden zonder bericht geannuleerd en doorverkocht.

Rolstoelen
Het theater en de overige ruimten zijn toegankelijk voor rolstoelen. In beide zalen is een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Deze plaatsen zijn vooraf te reserveren en worden verkocht op basis van beschikbaarheid. Het balkon is niet toegankelijk voor rolstoelen. Een rolstoelplaats dient u bij voorkeur te reserveren in combinatie met een plaats voor een begeleider. Via de website is het niet mogelijk om een rolstoelplaats te reserveren.

Slechthorenden
Slechthorenden kunnen kosteloos gebruik maken van de Sennheiser infrarood installatie door middel van een kinbeugel (frequentie 2.3 MHz). Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan deze tijdig bij de kassa te reserveren.

Stoelenplannen
Voor een overzicht van de rij- en stoelindeling van de zalen kunt u hieronder het stoelenplan bekijken:

Tickets

 • E-tickets: deze ontvangt u automatisch wanneer u de reservering heeft betaald.
 • Hardcopy ticket: bij reservering aan de theaterkassa. Bij verlies van uw plaatsbewijs kunt u bij de kassa een kopiekaart aanvragen. De kosten bedragen € 1,50 per ticket.

Wachtlijst
Als een voorstelling is uitverkocht, kunt u zich via de website of telefonisch via (0251) 221453 op de wachtlijst laten plaatsen. Als er vervolgens tickets beschikbaar komen, nemen wij contact met u op. Uiteraard kunnen wij geen garanties geven voor het alsnog verkrijgen van tickets.

Weet waar je koopt
Alleen met tickets die zijn gekocht via de formele en erkende organisaties loopt u geen risico om te veel te betalen. Bij de volgende sites kunt u wel veilig kaarten bestellen:

 • De Nationale Theaterkassa – voorverkoopadres voor diverse theaters
 • ANWB – via de Kampioen worden theaterkaarten van het Kennemer Theater aangeboden, exclusief voor leden van de ANWB

Het Kennemer Theater is niet verantwoordelijk voor tickets die gekocht zijn via niet-officiële verkoopkanalen. Meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl.