Kennemer Theater

Word Vriend van het Kennemer Theater!

Bent u een echte liefhebber van het Kennemer Theater en bezoekt u met plezier onze voorstellingen? Houdt u van toneel, cabaret en muziek en hecht u ook veel waarde aan het culturele aanbod van Beverwijk? Wij nodigen graag iedereen die ons een warm hart toedraagt uit om Vriend van het Kennemer Theater te worden! Als Vriend ondersteunt u ons bij het realiseren van onze doelstellingen: het samenstellen van een bijzonder en hoogwaardig theaterprogramma, het bieden van een podium voor amateurkunsten uit de regio en het verwelkomen van diverse culturele en maatschappelijke partners op onze locatie aan het Kerkplein. 

Het Kennemer Theater is hét culturele hart en de sociale ontmoetingsplek van Beverwijk. Dankzij onze Vrienden kunnen we dat blijven, ook in de toekomst! Uw betrokkenheid wordt zeer gewaardeerd. Als Vriend ontvangt u daarom een aantal exclusieve voordelen. Natuurlijk houden wij u als eerste op de hoogte van onze ontwikkelingen en bieden wij u de gelegenheid om mee te denken. Kortom, onze vrienden hebben een streepje voor!

  • U krijgt in de voorreserveringsperiode voorrang bij het reserveren van tickets en u betaalt dan géén administratiekosten;
  • U kunt kosteloos naar de jaarlijkse seizoenspresentatie;
  • U ontvangt exclusieve aanbiedingen voor speciaal geselecteerde voorstellingen;
  • U bent als eerste op de hoogte van bijgeboekte voorstellingen;
  • U wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse Vriendenevenement;
  • U ontvangt periodiek de speciale nieuwsbrief voor Vrienden;
  • U kunt kosteloos tickets annuleren of omboeken.

Hoe word ik Vriend?
Ja! Ik word VRIEND VAN HET THEATER 21/22 – € 35,00 per seizoen
Ja! Wij worden VRIENDEN VAN HET THEATER 21/22 – € 55,00 per seizoen

Of vul het inschrijfformulier in bij één van onze medewerkers van de theaterkassa. Na betaling bent u Vriend van het Kennemer Theater tot het eind van het lopende theaterseizoen. Per seizoen ontvangt u een nieuw betaalverzoek, tot wederopzegging. Opzeggen kan tot het eind van elk theaterseizoen op 31 mei. Stuur dan een e-mailbericht naar vrienden@kennemertheater.nl o.v.v. ‘opzegging Vriend’.

Geef een Vriendschap cadeau!
Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Of kent u een echte theaterliefhebber die binnenkort jarig is? Geef dan een Vriendschap cadeau!

Vragen?
Neem dan contact op met Angela de Reuver via vrienden@kennemertheater.nl