Merel Wissenburg

Word Vriend van het Kennemer Theater!


Als Vriend van het Kennemer Theater heb je echt een streepje voor. Je krijgt de laatste nieuwtjes als eerste, je kunt eerder boeken en je bezoekt jaarlijks gratis de seizoenpresentatie en het Vriendenevenement.

Toen het Kennemer Theater in 2019 de optie aanbood om tegen betaling van 35 euro per persoon (55 euro voor stellen) 'Vriend' te worden, schreven Jaap en Trudi Ripke zich direct in. Het Beverwijkse echtpaar kan zich geen leven zonder theater voorstellen. Niet alleen de kwaliteit van de voorstellingen, maar ook de gehele entourage in het Beverwijkse theater weet het echtpaar op waarde te schatten. ,,Bij de kassa, de garderobe en de bar word je altijd goed geholpen. Het zijn heerlijke mensen om mee om te gaan. Wij gaan graag naar het theater en we willen daarom heel graag dat het theater open blijft. Dat was onze reden om vriend te worden.’’

Als Vriend ondersteunt u ons bij het realiseren van onze doelstellingen: het samenstellen van een bijzonder en hoogwaardig theaterprogramma, het bieden van een podium voor amateurkunsten uit de regio en het verwelkomen van diverse culturele en maatschappelijke partners op onze locatie aan het Kerkplein. Het Kennemer Theater is hét culturele hart en de sociale ontmoetingsplek van Beverwijk. Dankzij onze Vrienden kunnen we dat blijven, ook in de toekomst! 

  • U krijgt voorrang bij het reserveren van tickets en u betaalt dan géén administratiekosten;
  • U kunt kosteloos naar de jaarlijkse seizoenspresentatie (seizoensopening 22-23);
  • U ontvangt exclusieve aanbiedingen voor speciaal geselecteerde voorstellingen;
  • U bent als eerste op de hoogte van bijgeboekte voorstellingen;
  • U wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse Vriendenevenement;
  • U ontvangt periodiek de speciale nieuwsbrief voor Vrienden;
  • U kunt kosteloos tickets annuleren of omboeken.

Hoe word ik Vriend?
Ja! Ik word VRIEND VAN HET THEATER 22/23 – € 35,00 per seizoen
Ja! Wij worden VRIENDEN VAN HET THEATER 22/23 – € 55,00 per seizoen

Of vul het inschrijfformulier in bij één van onze medewerkers van de theaterkassa. Na betaling bent u Vriend van het Kennemer Theater tot het eind van het lopende theaterseizoen. Per seizoen ontvangt u een nieuw betaalverzoek, tot wederopzegging. Opzeggen kan tot het eind van elk theaterseizoen op 31 mei. Stuur dan een e-mailbericht naar vrienden@kennemertheater.nl o.v.v. ‘opzegging Vriend’.

Geef een Vriendschap cadeau!
Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Of kent u een echte theaterliefhebber die binnenkort jarig is? Geef dan een Vriendschap cadeau!

Vragen?
Neem dan contact op met Angela de Reuver via vrienden@kennemertheater.nl