Nieuws

Nieuws

Programma Gluren bij de Buren 2023 bekend!

Amateurkunstenfestival Gluren bij de Buren komt voor het eerst naar Beverwijk. Op zondag 5 februari treden 19 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over Beverwijk en Wijk aan Zee. De deuren van gastvrije huiskamereigenaren staan open voor buurtgenoten en cultuurliefhebbers om te komen genieten van lokale amateurkunst. Bezoekers kunnen vanaf nu hun programma uitstippelen via glurenbijdeburen.nl/programma.

Lees verder
Nieuws

Tentoonstelling van 14 kunstenaars en één fotograaf

Jan Theun van Rees fotografeerde jarenlang niets. Niets? Ja, niets: lege, kale ruimtes waar geen sterveling aandacht aan besteedde. Jan Theun legde ze vast, in al hun verborgen schoonheid. Van veronachtzaamde lege loodsen, onttakelde zalen tot onooglijke gangetjes. In 2019 mondde dat uit in de reizende tentoonstelling ‘Gegeven ruimte’, een project waarin hij als fotograaf samenwerkte met veertien kunstenaars. Zijn fotowerk, afgedrukt op immens hoge panelen bevat veertien foto’s van lege ruimtes, gevuld met de achtzame blik van veertien gerenommeerde kunstenaars. Nu te zien bij KEK, van 3 januari tot en met 14 februari.

Lees verder
Nieuws

De Line-up van Ik ga stuk! is bekend

De line-up is bekend: Gavin Reijnders, Vlamousse en Farbod Moghaddam zijn te zien in de Finalistentour van Ik Ga Stuk! in ons theater.

Lees verder
Nieuws

Andries Tunru en Stefan Hendrikx winnen NK Improvisatietheater

Afgelopen weekend wonnen Andries Tunru en Stefan Hendrikx met hun improvisatiegroep FlunkNarf voor de derde opeenvolgende keer het NK Improvisatietheater. Een super mooie prestatie! 

Lees verder
Nieuws

De LEV-pas is ook online te verzilveren!

Hoera! De LEV-pas, de lokale cadeaukaart voor Centrum Beverwijk, is nu ook bij het Kennemer Theater online te verzilveren! 

Lees verder
Nieuws

Inzicht in uw tickets, tegoeden en wachtlijsten

De afgelopen jaren is er door de coronamaatregelen veel geschoven met theatervoorstellingen. Veel voorstellingen zijn, soms zelfs meerdere keren, verplaatst of helaas definitief geannuleerd. U heeft hiervoor van ons nieuwe tickets, een corona voucher of uw geld terug ontvangen. We krijgen veel telefoontjes en mailtjes van bezoekers die het overzicht even kwijt zijn. En dat begrijpen we heel goed. Daarom zijn we aan de slag gegaan met een online omgeving waarin u zelf de stand van zaken kunt checken.

Lees verder