Nieuws

Nieuws

Naamswijziging: Earth, Wind & Fires is vanaf heden The Chicago Funk

Volgend seizoen staat de voorstelling Earth, Wind & Fires bij ons in het theater. Graag brengen wij u op de hoogte van de naamswijziging van de band. De band zal vanaf heden verder gaan als: The Chicago Funk.

Lees verder
Nieuws

Nieuw in de verkoop: #PERFECT

Volgend seizoen staat #PERFECT met Renée van Wegberg en Bettina Holwerda bij ons op vrijdag 15 september 2023 in het theater. De huidige theatertour is een groot succes met nagenoeg alleen maar uitverkochte zalen en daarom kondigden Renée en Bettina met een item bij RTL Boulevard de reprise van de theatertour aan. 

Lees verder
Nieuws

Nieuw in de verkoop: Conny Braam

Eind februari verscheen een nieuw boek van Conny Braam: ‘De revolutie van Pelle’ waarin ze onder meer vertelt over haar jeugd en de ontwikkeling van haar moeder en grootmoeder. Het is een roman, maar de lezer krijgt ook een heel realistisch beeld van de omstandigheden in Arnhem, Beverwijk en IJmuiden in de vorige eeuw.

Dankzij de samenwerking van HGMK met Bibliotheek IJmond Noord en het Kennemer Theater komt de schrijfster zelf aan het woord over haar nieuwe boek en haar kijk op de geschiedenis van onze regio.

Lees verder
Nieuws

Bijgeboekt: Tributebands St★rman en Earth, Wind & Fires

De finale van het tweede seizoen van het SBS6 televisieprogramma ‘The Tribute, Battle of the Bands’ zit erop! De grote winnaars zijn Bouke and the Elvis Matters Band en zijn daarmee de headliner tijdens het tribute concert in de Ziggo Dome op 21, 22 en 23 april a.s. Maar ook finalisten St★rman en Earth, Wind & Fires gooiden allebei hoge ogen bij de jury en het publiek en hebben niet alleen een plek in de Ziggo Dome bemachtigd, maar ook in Beverwijk: De kaartverkoop is nu gestart!

Lees verder
Nieuws

Een geslaagde eerste editie van Gluren bij de Buren in Beverwijk!

Afgelopen zondag 5 februari waren gratis optredens te bezoeken van lokale podiumkunstenaars op 20 locaties verspreid over Beverwijk en Wijk aan Zee. Gluren bij de Buren, een landelijk amateurkunstenfestival dat drempels voor ontmoeting verlaagt en talentontwikkeling stimuleert, vond voor het eerst plaats in Beverwijk.

Lees verder
Nieuws

De Line-up van Ik ga stuk! is bekend

De line-up is bekend: Gavin Reijnders, Vlamousse en Farbod Moghaddam zijn te zien in de Finalistentour van Ik Ga Stuk! in ons theater.

Lees verder