Kennemer Theater

Nieuws

Nieuws

Nielson in nieuwe seizoen van Beste Zangers

Nielson is te zien en horen in het nieuwe seizoen van Beste Zangers. Samen met artiesten als Ferdi Bolland, Jaap Reesema, Roxeanne Hazes en Claudia de Breij reisde hij af naar het Spaanse Sevilla voor het 15e seizoen van het programma.
 
Beste Zangers is vanaf aanstaande donderdag 11 augustus elke week om 20:35 uur te zien op NPO 1.

Lees verder
Nieuws

De LEV-pas is ook online te verzilveren!

Hoera! De LEV-pas, de lokale cadeaukaart voor Centrum Beverwijk, is nu ook bij het Kennemer Theater online te verzilveren! 

Lees verder
Nieuws

Zomercampagne #samencultuurmaken

Wat maak jij zelf? Wat maak je mogelijk? Wat maak je mee? Cultuurmakers IJmond is benieuwd naar jouw antwoorden! Je kunt ze met ons delen via Instagram. Plaats bij je bericht/story een foto van een van onze posters en vermeld @cultuurmakersijmond en #samencultuurmaken.

Lees verder
Nieuws

Zomersluiting theaterkassa

Deze zomer is de theaterkassa gesloten van zaterdag 16 juli tot en met dinsdag 30 augustus.

Vanaf woensdag 31 augustus staat het team weer helemaal voor u klaar! De openingstijden zijn dan van woensdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Lees verder
Nieuws

Vacature Oproepmedewerker Horeca

Ter versterking van onze horeca afdeling zijn wij op zoek naar: Oproepmedewerkers ten behoeve van de werkzaamheden aan de garderobe en de buffetten.

Lees verder
Nieuws

Kaartverkoop theaterseizoen 2022-2023 is gestart!

Je kijkt je ogen uit! Het nieuwe theaterseizoen 2022-2023 staat boordevol mooie voorstellingen en de kaartverkoop is gestart! 

Lees verder