Compleet avondje uit

Met veel plezier staan onze medewerkers voor je klaar om jouw bezoek van top tot teen te verzorgen. Bij de bar in de foyer ben je voor de voorstelling welkom voor een kop koffie of thee. En na afloop voor een goed glas wijn of bier. Voor de lekkere trek bestel je er natuurlijk een bittergarnituur bij.

Peeze koffie en thee
Peeze wil naast goede koffie maken – koffie ook goed maken. Om deze missie kracht bij te zetten heeft het assortiment een nieuwe uitstraling. Ook hebben de koffies een nieuwe naam gekregen. Want goed betekent ook eerlijk. Fair en respectvol. Wij vinden dat het daarom tijd is voor koffie die de boeren een echt eerlijke prijs betaalt. Koffie die klimaatneutraal geproduceerd en gebrand wordt, met zo min mogelijk afval. Want koffie kan eerlijker. Moet eerlijker.

Nazit
Nog even na genieten van de voorstelling? Kies een leuk plekje in onze foyer en praat na over de voorstelling of het concert onder het genot van een drankje en een hapje van onze borrelkaart.

Restaurants
Kies voor een compleet avondje uit en combineer uw bezoek aan het Kennemer Theater met een smakelijk diner bij één van de restaurants in de omgeving voorafgaand aan de voorstelling.

Wat te vieren?
Het Kennemer Theater is uitstekend geschikt voor borrels, bijeenkomsten, partijen, presentaties, vergaderingen en nog veel meer! Bekijk hier de mogelijkheden of informeer via verhuur@kennemertheater.nl

Peeze koffie en thee