Amsterdams Kleinkunst Festival

AKF Finalistentournee 2024
Maak kennis met de nieuwe generatie kleinkunstenaars: de drie finalisten van AKF.
vr 29 nov 2024 20.30 uur
vr 29 nov 2024
20.30 uur
  • vr 29 nov 2024
    20.30 uur
    Kleine Zaal
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje en garderobe (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

Verrassingen gegarandeerd, experimenten getolereerd, wie een bezoek brengt aan het AKF krijgt zonder twijfel een avontuurlijke theateravond gepresenteerd! 

De drie finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival zijn op tournee: Ayoub, Levy en Simon Verlinden. Na een intensieve voorselectie, het Keep an Eye Masterclasses programma, een landelijke try-out tournee, coaching door professionele regisseurs, de halve finales en de bloedstollend spannende finale in de Kleine Komedie, presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de drie finalisten van de AKF Sonneveldprijs. Deze getalenteerde theatermakers zijn klaar voor jou. Verwacht een avond vol taligheid, muzikaliteit, humor, verdieping, ontroering en verrassing! Maak kennis met de nieuwste generatie kleinkunstenaars en cabaretiers. 

Eerdere winnaars van het Amsterdams Kleinkunst Festival zijn onder meer Maarten van Roozendaal, Van der Laan en Woe, Yentl en de Boer, Stefano Keizers, Glodi Lugungu, n00b, Valentina Tóth en Luuk Ransijn. 

Onderdeel van