DAMN, HONEY

Moedig voorwaarts 
De feministische podcast gaat met humor en zelfspot moedig voorwaarts.
vr 14 mrt 2025 20.30 uur
vr 14 mrt 2025
20.30 uur
  • vr 14 mrt 2025
    20.30 uur
    Kleine Zaal
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje en garderobe (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, de zwoele stemmen achter de feministische podcast DAMN, HONEY, hebben maar één piepklein wensje: gelijkwaardigheid voor iedereen. Maar in een wereld waar zo’n droom nogal eens wordt gesmoord, overstemd en bespot, is het nog best een uitdaging de moed erin te houden. Toch gaan de vrouwen, met humor, zelfspot en de wil om dingen te veranderen, moedig voorwaarts in de zoektocht naar antwoorden op de vragen als: hoe blijf je optimistisch als je het ene na het andere ellendige nieuwsbericht leest? Waar haal je nog vechtlust vandaan als je het gevoel hebt dat niemand luistert? Een voorstelling voor mensen die al jaren op de barricades staan en voor iedereen die best wel íets zou willen doen, maar niet weet waar of hoe te beginnen. 

Onderdeel van

Credits

tekst: Marie Lotte Hagen, Nydia van Voorthuizen i.s.m. Stephanie Louwrier | spel: Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen