De Kleine Zeemeermin De Musical (4+)

Een spetterende sprookjesmusical voor de hele familie.
zo 9 mrt 2025 14.00 uur
zo 9 mrt 2025
14.00 uur
  • zo 9 mrt 2025
    14.00 uur
    Grote Zaal
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje en garderobe (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

Van Hoorne Studios – in 2022 en 2023 bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical – zet haar jarenlange sprookjestraditie voort met ‘De Kleine Zeemeermin’. Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik in de prachtige onderwaterwereld. Hier woont, diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen, de kleine zeemeermin, het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt ze een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. Maar hij woont op het land! 
Met prachtige decors en kostuums en de humor die er vanaf spat, wordt dit een spetterende sprookjesmusical voor de hele familie!  

Maak jouw theaterbezoek extra magisch door verkleed naar het theater te komen. Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer van het theater. 

Download hier een kleurplaat!

Credits

regie: Bas Groenenberg | spel: Sita Vermeulen of Natascha Molly, Stijn MacGillavry, Wesley Florijn e.a.