Wilma Hoogendoorn

Pink Project The Band

The story of Floyd
Ode aan de muzikale nalatenschap van Pink Floyd.
vr 7 mrt 2025 20.15 uur
vr 7 mrt 2025
20.15 uur
  • vr 7 mrt 2025
    20.15 uur
    Grote Zaal
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje en garderobe (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

Pink Project zet sinds de oprichting in 1994 de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer. Het dertigjarig jubileum viert de nummer één Pink Floyd-tributeband van Europa met ‘The story of Floyd’, een livedocumentaire waarbij het intrigerende verhaal van ruim vijf decennia Pink Floyd wordt verteld. Rode draad is en blijft uiteraard de tot in perfectie uitgevoerde muziek van de legendarische Britse band. Dankzij verhalen over het ontstaan van de iconische albums en de diverse bandperikelen beleef je de show nóg intenser. Tel daarbij de superieure quadrafonische sound, de spectaculaire lichtshow en de indrukwekkende visuals op en het is eigenlijk net alsof je naar Pink Floyd staat te kijken.

Credits

met: Charles Dehue, Ruud Verwijk, Jason Waasdorp, Arjan van Iperen, Giovanni Pepe, Hans Hendrik, Konstantin Illiev, Jacqueline van der Heiden en Angeline van Rossum