Brasserie de Smaeckkamer

Restaurants

Om uw gezellige avondje uit nóg completer te maken, hebben wij voor u een aantal restaurants geselecteerd in de nabijheid van het theater waar u voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk diner kunt genieten. Bij het reserveren is het belangrijk dat u meldt dat u naar het theater gaat, dan kunt u er zeker van zijn dat u op tijd voor de voorstelling in het theater aanwezig bent.

De Smaeckkamer

De Smaeckkamer laat uw avond bruisend starten met een glas feestelijke cava van het huis! Brasserie de Smaeckkamer is een plek waar pure smaecken samen komen en elk kwartaal weer nieuwe verrassende gerechten op de kaart staan.

Sluit de middag gezellig af na een jeugdvoorstelling in de Smaeckkamer. De kinderen kunnen zich naar hartenlust vermaken in de Natuurspeeltuin of gezellige Tuinkamer met speelgoed en worden getrakteerd op een ijsje na afloop van de lunch.

Reserveer gemakkelijk uw tafeltje via de website of telefonisch via 0251-296220. Bij het reserveren is het belangrijk dat u meldt dat u naar het theater gaat, dan kunt u er zeker van zijn dat u op tijd voor de voorstelling in het theater aanwezig bent en gebruik kan maken van de gratis extra's.