Verhuur

Zoekt u een locatie voor uw evenement? Voor die belangrijke vergadering, dat congres of juist voor het bijzondere feest? Kies dan voor de meest inspirerende plek van Beverwijk: het Kennemer Theater! Naast de culturele programmering is ons theater uitermate geschikt voor uiteenlopende evenementen.

De Grote zaal heeft 602 stoelen die verdeeld zijn over de zaal en het balkon en is uitermate geschikt voor evenementen als seminars en jaarvergaderingen. De intieme Kleine zaal is een theaterzaal met 188 stoelen en leent zich uitstekend voor recepties, lezingen, presentaties en diners. De Moulin Rouge zaal en Jacunda zaal zijn perfect als vergaderruimte. De foyer is geschikt voor feesten en recepties.
Door de flexibele inrichting van alle zalen kunnen we aan bijna al uw wensen voldoen. Van een ontvangst op het toneel tot het laten uitvoeren van een exclusieve voorstelling voor u en uw gasten. Ook voor presentaties van dans- en muziekscholen, amateurgezelschappen, schoolmusicals en diploma-uitreikingen zijn de zalen zeer geschikt.

Voor een creatieve en professionele invulling van uw evenement bent u bij ons aan het juiste adres. Zijn uw plannen al concreet of staan ze nog in de kinderschoenen? Wij denken graag met u mee en maken een voorstel op maat. Ook adviseren wij u graag in bijvoorbeeld de keuze van artiesten, aankleding en de catering.

Meer weten? Neem gerust contact op voor alle informatie over beschikbaarheid van de zalen en de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via (0251) 22 03 42 of via ons e-mailadres verhuur@kennemertheater.nl

Onze medewerkers staan klaar om een geslaagd evenement te realiseren!