Kennemer Theater
 • Mees Kees Op Kamp (8+)

  Mylène d'Anjou, Merijn Oerlemans e.a.
  za 3 sep 2022

  Naast de succesvolle kinderboekenreeks van Mirjam Oldenhave en een hele reeks filmhits in de bioscoop, komt de leukste meester van Nederland eindelijk naar het theater! Mees Kees krijgt een eigen musical!

  Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Omdat Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van Dreus een geweldig kamp weet te maken! Zwemmen is immers ook werken. En een zeester zie je toch het beste ìn de zee. En zo geeft Mees Kees altijd weer zijn eigen draai aan alles wat op zijn pad komt.

  Vanaf najaar 2022 is Mees Kees voor het eerst in het echt te bewonderen. Live in de Nederlandse theaters! Pak je tent in en neem je tandenborstel mee want jullie mogen allemaal mee op kamp! En ondanks het werkplan van Dreus weten we één ding zeker: Met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook één groot avontuur!

 • Cryptokoorts

  To the Moon / A Musk See Show
  za 10 sep 2022

  Deze avond word je meegenomen in de bijzondere wereld van een super actueel en booming fenomeen: de cryptovaluta. Wat is crypto nou eigenlijk? Kun je er nog rijk mee worden? Wat is de toekomst van deze valuta? Maar ook: hoe gemakkelijk raak je dief van je eigen cryptoportemonnee en de enorme fear of missing out. Of het nou een ver-van-je-bed-show is of je juist allang geveld bent door cryptokoorts: dit wil je zien!

  • za 10 sep 2022 19:30 uur
   Grote Zaal
   Tickets
  • za 10 sep 2022 19:30 uur
   Grote Zaal
   Tickets
 • Blind Date

  Brigitte Heitzer, Freek Bartels en Sanne Franssen met live band (try-out)
  De kaart is waardeloos, het gezelschap geweldig…
  vr 16 sep 2022

  Is het nog mogelijk? Daten zonder vooroordelen? Omdat daten een zaak is geworden van computers en apps op je telefoon, wijs je wellicht de liefde van je leven al om het minste of geringste af.

  Bob en Jenny zijn bijna wanhopig. Ze proberen van alles en ze vinden die ene maar niet. Tot er een envelop op de deurmat valt waar met grote letters Blind Date op gedrukt staat. In de envelop zit een ellenlange vragenlijst over de meest uiteenlopende zaken. Die dienen ze in te sturen om vervolgens enkel een plaats en een tijd te ontvangen voor hun date. Meer niet. De regels zijn simpel. Bij aanvang van de date worden de telefoons ingenomen en de twee moeten tijd met elkaar doorbrengen van het voorgerecht tot en met de koffie na afloop. Niet swipen. Niet oordelen. Maar echt iemand leren kennen.

  We volgen Bob en Jenny op hun allereerste date. Twee dolende en eenzame zielen die zo veel liever tegen iemand aan zouden kruipen op de bank bij een goede Netflix-serie dan weer een avond alleen te zitten. We volgen het ongemak en de gênante momenten die horen bij zo’n eerste ontmoeting. 

  Wordt de blind date van Bob en Jenny een succes? Is het nog mogelijk om iets te vinden wat echt is als er zoveel niet echt meer is? Is het nog mogelijk om liefde te vinden als er zoveel niet lief meer is? En zijn de types in het restaurant zomaar toevallige passanten of hebben ze meer om het lijf? Blind Date is een nieuwe Nederlandse musical comedy voor iedereen die verliefd was, is, of het nog mag worden en steekt vrolijk de draak met de ongelukken en fouten van blind dates. 

  • vr 16 sep 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   Tickets
  • vr 16 sep 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   Tickets
 • Rayen Panday

  Focus
  za 17 sep 2022

  De aandacht die we zoeken is misschien niet helemaal de juiste en de aandacht die we krijgen al helemaal niet. Als we allemaal gelijk zijn, hoe bijzonder zijn we dan nog? Waarom verliezen we ons zo in bijzaken dat we de hoofdzaak vergeten? En hebben Pamela Anderson, Jezus Christus en Rayens Turkse kapper iets met elkaar gemeen? Rayen zal een poging doen deze en andere grote levensvragen te beantwoorden. Hij zal daarin niet slagen. Maar dat hoeft ook niet. Hij zal wel redeneren op het scherpst van de snede en zichzelf en zijn publiek daarbij niet ontzien. Wat Rayen van zichzelf verlangt, vraagt hij vanavond ook van u:

  Focus.

  • za 17 sep 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   Tickets
  • za 17 sep 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   Tickets
 • Mart Hoogkamer

  Met een lach en een traan... (try-out)
  za 24 sep 2022

  Zijn naam is Mart Hoogkamer, 24 jaar oud. Mart domineert momenteel alle media, hitlijsten en radio- en TV-stations en hij verbreekt werkelijk ieder record met de nummer 1 gimmickplaat getiteld ‘Ik ga zwemmen’. Hij is een Nederlandse volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren en liefhebber van zowel Nederlandstalige muziek als Engelstalige evergreens.

  Vorig jaar zomer ging hij viral op social media en kreeg hij wereldwijd aandacht door tientallen miljoenen streams met zijn vertolking van ‘Unchained Melody’.

  Met zijn sympathieke uitstraling verovert hij in rap tempo ieders hart. In seizoen 22/23 is hij van september tot en met december met een 7-koppige live-band te zien in de Nederlandse theaters met zijn show ‘Met een lach en een traan…`. Een feelgood show bestaande uit de grootste Engelstalige evergreens zoals ‘She Believes In Me’, ‘Hurt’, ‘All By Myself’ en ‘Unchained Melody’ maar daarnaast natuurlijk ook zijn Nederlandstalige muzikale herinneringen die hij van huis uit heeft meegekregen.

  Mart is de sensatie van nu en zijn show is een feest der herkenning!

  • za 24 sep 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   Tickets
  • za 24 sep 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   Tickets
 • Willem Junior (8+)

  Buddy Vedder e.a.
  wo 28 sep 2022

  Wilhelmus va-han Na-ha-sau-we, ben ik van Duitse bloed’

  Duitse bloed? Maar Willem is toch Willem van Oranje? Onze Vader des Vaderlands?
  Wat heeft Duitsland daar mee te maken? En hoe zat het ook alweer met die Spaanse Koning?
  En als hij Willem de Zwijger heet, waarom praat hij dan zo veel?
  En hoe komt het toch dat we bij elke voetbalwedstrijd een lied over hem zingen?

  In Willem Junior reizen twee nieuwsgierige jongens via een magische app terug in de tijd. Waar ze de jonge Willem ontmoeten en waar ze de mysteries proberen te ontrafelen rondom deze ‘Grootste Nederlander Aller Tijden’. Waar we allemaal ooit van gehoord hebben, maar waar we eigenlijk niet zo heel veel van weten.

  Willem Junior is een energieke jeugdvoorstelling, vol humor, leuke liedjes en spannende momenten.

  • wo 28 sep 2022 13:00 uur
   Kleine Zaal
   Tickets
  • wo 28 sep 2022 16:00 uur
   Kleine Zaal
   Tickets
  • wo 28 sep 2022 13:00 uur
   Kleine Zaal
   Tickets
  • wo 28 sep 2022 16:00 uur
   Kleine Zaal
   Tickets
 • Van der Laan & Woe

  NG (try-out)
  kaartverkoop start 19 mei 12.00 uur
  vr 30 sep 2022

  Van der Laan en Woe zijn terug in de theaters! De afgelopen tijd sleepten Niels en Jeroen ons door de lockdown met hun baanbrekende tv-show Even Tot Hier.

  Nu komen zij met hun meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor Jeroen. Wat is hij voor iemand? Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naar toe? Samen met Niels gaat hij op zoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan.

  Ook in de zevende theatershow van Van der Laan en Woe wemelt het van de grappen, de scènes en de muzikale acts.

  • vr 30 sep 2022 20:15 uur - 21:35 uur
   Grote Zaal
   Wachtlijst
  • vr 30 sep 2022 20:15 uur - 21:35 uur
   Grote Zaal
   Wachtlijst
 • The Edge of Heaven

  George Michael tribute-concert
  Ode aan één van de allergróótste artiesten ooit
  za 1 okt 2022

  Doe je ogen dicht en je hoort George Michael. Een 9 koppige live band met een straffe sound! Een hemelse stem en geweldige dansers! 

  Jarenlang was de op 25 juni 1963 in Griekenland geboren zanger Georgios Kyriacos Panayiotou, beter bekend als George Michael, één van de meest succesvolle pop-artiesten ter wereld. In de jaren tachtig, negentig alsook begin éénentwintigste eeuw, domineerde hij de hitlijsten als soloartiest, maar ook met ‘Wham!’, de band die hij samen in 1981 oprichtte met Andrew Ridgeley. 

  Op 25 december 2016 werden alle George Michael-fans alsook de ganse muziekwereld met verstomming geslagen toen het vreselijke nieuws bekend raakte dat één van de meest fantastische zangers ooit, een man die ooit twee Grammy’s won, wereldwijd meer dan 100 miljoen albums verkocht en 20 nummer één hits scoorde, zijn grootste Wham!-hit, de kerstklassieker ‘Last Christmas’, helaas wekelijkheid werd. Het plotse overlijden van alweer een groot icoon in 2016 dompelde de muziekwereld in een diepe rouw en zijn ontelbare fans van Amerika tot in het Verre Oosten bleven compleet verweesd achter. Gelukkig schonk hij ons zijn enorme erfenis, een ontelbare schat aan tijdloze liedjes en de meest waanzinnige en aangrijpend mooie songs ooit, een waslijst om ‘U’ tegen te zeggen.

  Maar in 2021 en 2022 krijgen de vele George Michael-fans eindelijk waar ze al lang recht op hebben: het tribute-concert ‘The Edge Of Heaven’-tour komt naar de Nederlandse theaters.  Een superstraffe liveband samen met één van de meest fenomenale ‘look-a-like-lead’-stemmen, vergezeld door drie fantastische backing vocals, laten de hits van George Michael en Wham! één voor één herleven. ‘Faith’, ‘Father Figure’, ‘I’m Your Man’, ‘Careless Whisper’, ‘Outside’, ‘Freedom’, ‘The Edge Of Heaven’… Allemaal komen ze aan bod tijdens deze unieke concertavond.

 • Nabil

  Absurd (try-out)
  za 1 okt 2022

  Nabil is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, beatboxt, maakt gevatte grappen en zet typetjes neer. Na ‘Tijdmachine’ en ‘Monopoly’ vraagt hij zichzelf in zijn derde programma ‘Absurd’ af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.

   

  • za 1 okt 2022 20:30 uur
   Kleine Zaal
   Tickets
  • za 1 okt 2022 20:30 uur
   Kleine Zaal
   Tickets
 • Richard III (10+)

  De Grootste Slechterik Aller Tijden
  vr 7 okt 2022

  De beroemdste schrijver óóit schreef een stuk over jou! Leuk hoor, alleen ben je het absoluut niet eens met de inhoud. Dat overkomt Richard III. Hij kan er maar niet over uit hoe hij wordt neergezet in het befaamde toneelstuk van Shakespeare. 

  "Dit is belachelijk! Kijk nou wat hier staat: 'Richard III was de grootste slechterik aller tijden.' Mijn moeder draait zich om in haar graf. Als dat waar was, dan zou ze me toch niet haar hele leven lang 'haar snoesje' hebben genoemd? Nepnieuws, dat is het! Waar is die vent, die zogenaamde grootste schríjver aller tijden, die, die Shakespeare. Hij mag dit eens even lekker komen uitleggen!"

  In deze snelle bewerking van ‘Richard III’ (10+) vol verraad om de kroon in handen te krijgen zien we hoe gevaarlijk woorden kunnen zijn. Zeker als ze zwart op wit staan, want gehaat of geliefd kun je worden in slechts één zin. Na ‘Romeo & Julia’ is dit de tweede voorstelling van Goedemorgen Theaterproducties die Shakespeare eer aan doet, maar met een frisse blik een jong publiek het verhaal laat ontdekken.

  • vr 7 okt 2022 19:30 uur
   Kleine Zaal
   Tickets
  • vr 7 okt 2022 19:30 uur
   Kleine Zaal
   Tickets
 • Percossa

  Let me in - Let me out (try-out)
  Muzikale scenes, verstillende momenten en grappige acts
  vr 7 okt 2022

  Een wervelwind aan muzikale stijlen, van slagwerkmuziek tot hilarisch objecttheater is wat de bezoeker voor zijn kiezen krijgt tijdens de nieuwste voorstelling van PERCOSSA. Deze vier mannen nemen u mee in de achtbaan van het leven verpakt in muzikale scenes, verstillende momenten en grappige acts. 

  Wat krijg je als je vier drummers opsluit in een veel te kleine kamer?
  Let Me In - Let Me Out vertelt het verhaal van vier mannen die al jaren als broeders over de wereld toeren en zo langzamerhand het onderscheid tussen het echte leven en de showbizz niet meer zien. De rauwheid van vier drummers, de kwetsbaarheid van vier romantici en de eenheid van vier broeders die samen zijn gaan vallen met hun eigen toneelgrappen. Vastzittend in dit bestaan proberen ze manieren te bedenken om uit de routine te breken. De een door de deur in te beuken en de ander door te zoeken naar een magische uitgang via een van de keukenkastjes. Maar wat ze ook proberen, ze worden steeds weer meegezogen door de onbedwingbare drang om muziek te maken met alles wat er voorhanden is. Tot de voordeur ineens op een kier staat en niets de mannen meer in de weg lijkt te staan om hun vrijheid te grijpen. Maar zijn ze klaar voor het onbekende?

  • vr 7 okt 2022 20:15 uur - 21:50 uur
   Grote Zaal
   Tickets
  • vr 7 okt 2022 20:15 uur - 21:50 uur
   Grote Zaal
   Tickets
 • Ed Struijlaart

  Gitaarmannen 2: Eric Clapton Unplugged
  za 8 okt 2022

  Na het succes van Gitaarmannen, Ed Struijlaart’s eerste theatertour, is het tijd voor het langverwachte vervolg. In Gitaarmannen 2 brengt Ed een muzikale ode aan het album ‘Unplugged’ van Eric Clapton. 

  Als tiener raakte Ed zijn interesse voor de gitaar kwijt. Bijna had hij deze liefde zelfs opgegeven. Totdat er een plaat uitkwam die alles veranderde: ‘Eric Clapton - Unplugged’. Het werd de meest legendarische MTV Unplugged sessie ooit waarvan het live-album 26 miljoen keer over de toonbank is gegaan. In 2022 is het exact 30 jaar geleden dat Clapton deze legendarische sessie opnam voor 300 man publiek in Bray Studio’s, net buiten Londen. Het was toen de zuurstof die Ed’s gitaarvlam nodig had. Nadat Ed het iconische intro van ‘Layla’ hoorde wist hij het zeker: “Ik ben een gitaarman.”

  Na een periode waarin er bijna geen livemuziek meer mogelijk was, gaat hij terug naar zijn inspiratiebron. Geeft het hem weer nieuwe energie voor de komende 30 jaar?

 • Barrie Stevens

  I'm an Artist
  za 8 okt 2022

  Zingen, dansen, acteren, talloze verkleedpartijen en vooral een indringend verhaal vertellen. Barrie Stevens staat op zijn 77e nog altijd vol in de schijnwerpers en weet zijn publiek met een lach en traan diep te raken in de theatervoorstelling I’m an Artist. Zijn levensverhaal ging niet altijd over rozen: zo vluchtte hij naar Nederland, omdat het uiten van zijn geaardheid in Groot Brittannië verboden was en zag al zijn bezittingen tijdens een woningbrand in rook opgaan. Maar zijn doorzettingsvermogen en deelname aan de Soundmixshow maakten van hem de meest positief gestemde, bekendste choreograaf en entertainer van Nederland. Toch kent men dit podiumdier van veel meer: Tita Tovenaar, Ja Zuster – Nee Zuster, ‘de man van’ Leen Jongewaard en de Snip & Snap Revue. En dat is exact wat het publiek in I’m an Artist te zien krijgt. Een intiem levensverhaal in een imposante revue, uitgevoerd door slechts twee Artiesten: multitalent Barrie Stevens en toetsenist Alberto Klein Goldewijk. I’m an Artist is een turbulente reis langs ruim zestig jaar Nederlandse showbizz en voor iedere theaterliefhebber een must om te zien.

  • za 8 okt 2022 20:30 uur
   Kleine Zaal
   Tickets
  • za 8 okt 2022 20:30 uur
   Kleine Zaal
   Tickets
 • LAKSHMI

  Droom
  do 13 okt 2022

  LAKSHMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt LAKSHMI het pop-noir. Als maker staat ze bekend als degene die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen.

  Wat gebeurt er als je onderbewustzijn je overneemt en alle verlangens en dromen naar de oppervlakte drijven? Durf je al je dromen te volgen of ben je bang voor nachtmerries? In ‘Droom’ duikt LAKSHMI met haar muzikanten het onderbewustzijn in en creëert een wereld van muziek en film over dromen, nachtmerries en alles ertussenin. De wereld tussen slaap en wakker waar ze eigen pop-noir nummers spelen die variëren van liefelijke kleine liedjes tot groots en duister, net als het leven zelf.

  Ondanks haar jonge carrière -LAKSHMI debuteerde in 2017 met het naar haar zelf getitelde debuutalbum- heeft ze al twee theatertours op haar naam staan. In 2021 brak ze bij het grote publiek door met haar deelname aan het TV-programma ‘Wie is de Mol?’ Dat jaar bracht ze ook nieuwe singles uit in aanloop naar haar derde album, waaronder ‘Empty’. Met een videoclip waarin ze medewerking kreeg van topontwerpers zoals Ronald van der Kemp en was het nummer te horen in de CBS-serie ‘Charmed’. 

  • do 13 okt 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   Tickets
  • do 13 okt 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   Tickets
 • Youp van ’t Hek

  De Laatste Ronde
  maximaal 4 kaarten per persoon
  vr 14 okt 2022
  -
  za 15 okt 2022

  Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van Youp zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Over twee jaar, op zijn zeventigste verjaardag, zet hij geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière. En voor die tijd reist hij nog één keer met De Laatste Ronde langs alle Nederlandse en Vlaamse theaters waar hij de afgelopen vijftig jaar met zoveel plezier heeft gespeeld. Nog een keer keihard lachen om alles wat het leven in zijn ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. En we weten: dat is veel. Heel veel zelfs. Zeker als Youp het vertelt.

 • Chris Verlaan

  Man in de Maak
  vr 14 okt 2022

  Chris Verlaan won met zijn droogkomische en cynische liedjes de harten van het publiek en in 2018 glorieus de Jury en publieksprijs bij Cameretten. ‘Man in de Maak’ is zijn debuutprogramma en Chris kreeg het zwaar te verduren. De première moest een aantal keer uitgesteld worden en Chris moest tot zijn grote ongenoegen veel geduld hebben. De verplichte periodes waarop er niet gespeeld werd deed Chris als theatermaker geen goed. Als mens kwam hij tot rust. 

  Vanaf afgelopen maart mag Chris eindelijk weer het podium op met ‘Man in de Maak’. Nog een paar maanden dan. Weer die auto in met je spanning en je heimwee, ver weg van je veilige huis. Nog maar weer een zaal vol vreemden vertellen over pijnlijke eerste dates, ongemakkelijke sociale situaties op werk en geluk vinden in het afsluiten van de dag met sushi en Chocomel. Aangevuld met heldere grafieken en warrige liedjes. 

  • vr 14 okt 2022 20:30 uur
   Kleine Zaal
   Tickets
  • vr 14 okt 2022 20:30 uur
   Kleine Zaal
   Tickets
 • Superjuffie

  De toren van geluid (5+)
  zo 16 okt 2022

  Dit is juf Josje.
  Een heel gewone juf. 
  Maar kunnen jullie een geheim bewaren?
  Nee? Stop dan met lezen!
  Ja? Luister dan goed!
  Josje is namelijk een heel bijzondere juf.
  Ze is Superjuffie!

  Als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar 
  krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt 
  ze alle dieren net op tijd! Al snel ontdekken haar leerlingen en Hakim, de conciërge, haar 
  bijzondere gave. Gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. 
  Ondertussen gebeuren er hele vreemde dingen in de stadsdierentuin….Komt 
  Superjuffies hulp op tijd?

  De Superjuffie!-boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap, zijn al 
  lange tijd een groot succes en zijn met vele prijzen bekroond. De makers van De Toren 
  van Geluid zijn Superblij om met Superjuffie een nieuw avontuur aan te gaan. Ze kunnen 
  niet wachten om het verhaal over de lieve en stoere Juf Josje naar de theaters te 
  brengen!

  MEET & GREET:
  Juf Josje en haar vrienden zijn heel benieuwd wat jullie van het avontuur vonden.
  En misschien wil je wel met Superjuffie op de foto? 
  Hopelijk vliegt ze niet weg om een dier te redden! 

  • zo 16 okt 2022 14:00 uur
   Grote Zaal
   Tickets
  • zo 16 okt 2022 14:00 uur
   Grote Zaal
   Tickets
 • The BlueBirds

  Great Big World
  di 18 okt 2022

  Deze waanzinnige zangeressen en songwriters brengen een ode aan de vrouw! In 2017 begonnen The BlueBirds als trio vanuit hun gezamenlijke liefde voor countrymuziek. Na een succesvolle eerste theatertour en reprise, zijn ze nu terug met de show Great Big World.

  Vanaf 2021 zijn The BlueBirds een vrouwencollectief, waarin artiesten Krystl en Rachèl Louise de leiding nemen als vaste Birds. Ze schreven hun tweede album ‘Great Big World’ samen met verschillende vrouwelijke vocalisten en songwriters zoals Janne Schra, Hadewych Minis, Yori Swart en Birgit Schuurman. Songs geïnspireerd door indie en folkmuziek waarbij meerstemmigheid de boventoon voert. Dit album snijdt thema’s aan als female power, vriendschap en rust vinden in de chaos van deze wereld. 

  In intieme sfeer beleeft het publiek naast songs van het album ‘Great Big World’, ook klassiekers van o.a. Dolly Parton, The Chicks en Kacey Musgraves. Liedjes van het goed ontvangen debuutalbum ‘Sisters’ komen ook voorbij. Catchy, meerstemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre. 

  Bijzonder aan deze theatershow is de special guest: namelijk niemand minder dan Leonie Meijer! Deze avond zal zij zich als derde Bird toevoegen aan het vrouwencollectief. Laat je verrassen door deze vrouwen met hun muzikaliteit, verhalen en liefde voor muziek!

  • di 18 okt 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   Tickets
  • di 18 okt 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   Tickets
 • Peter Pannekoek

  DNA (try-out)
  vr 21 okt 2022
  -
  za 22 okt 2022

  DNA. Een voorstelling over wat je achterlaat. Kun je het verleden loslaten om jezelf een toekomst geven?

  Peter Pannekoek behoort tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. Zijn Oudejaarsconference 2021 werd alom bejubeld door zowel kijkers als recensenten. Met een weergaloos decor wist hij op indrukwekkende wijze met veel humor, maar zonder genade het hedendaagse Nederland de maat te nemen. NRC vond het ‘een grandioze recapitulatie van ons tweede coronajaar’, de Volkskrant roemde zijn ‘aanstekelijke gretigheid en energie waarmee hij een welkome frisse wind door het genre blaast’, het Algemeen Dagblad schreef ‘Koning van het omdenken zit stevig op zijn op Oudejaarstroon’ en met Pauperkabouter introduceerde hij een nieuw landelijk begrip. 

  Eerder won Peter met zijn programma Later was alles beter de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Naast het theater is Peter ook regelmatig te zien als teamcaptain in Dit Was Het Nieuws en bij The Roast op Comedy Central.

 • Ernst, Bobbie en de rest (4+)

  Ernst en Bobbie weten het niet meer
  De populairste kinderhelden van Nederland
  zo 23 okt 2022

  De populairste kinderhelden van Nederland komen terug met een nieuwe meedoe- en meezingvoorstelling. In deze familieshow draait het zoals gewoonlijk om grappen, avontuur en muziek. Ernst en Bobbie doen ditmaal mee aan een bijzondere wedstrijd, met als hoofdprijs een droomvakantie. Wonder boven wonder winnen ze, maar van een beetje relaxt op een tropisch strand liggen komt niets terecht. Alles gaat mis en uiteindelijk belandt het duo in Amerika. Hoe dit allemaal afloopt, kunnen we niet verklappen, maar zeker is dat het weer een groot feest wordt waarbij alle bekende Ernst en Bobbie-hits voorbijkomen. De vorige voorstelling, ‘Geklungel in de jungle’, kreeg vijf sterren in Algemeen Dagblad: “Een theaterbelevenis voor jong én oud, waar geen spelcomputer tegenop kan.” 

  script, liedteksten, regie en muziek: Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende

  • zo 23 okt 2022 14:00 uur - 15:10 uur
   Grote Zaal
   Tickets
  • zo 23 okt 2022 16:00 uur - 17:10 uur
   Grote Zaal
   Tickets
  • zo 23 okt 2022 14:00 uur - 15:10 uur
   Grote Zaal
   Tickets
  • zo 23 okt 2022 16:00 uur - 17:10 uur
   Grote Zaal
   Tickets