• Merijn Scholten

  Team Solo (reprise)
  za 7 okt 2023

  Muzikaal, snel en heel erg grappig. In TEAM SOLO gaan Merijn en zijn alter-ego’s terug naar de basis: alleen, omdat we dat nou eenmaal zijn. Comedy met een welhaast ontembare liefde voor de medemens.

  De satirische filmpjes van Merijn Scholten gingen afgelopen jaar regelmatig viral. Micha Wertheim noemde hem derhalve ‘de grappigste man op Instagram’.

  Daarnaast maakte hij deel uit van het duo De Partizanen, dat de jury- en publieksprijs won op het Leids Cabaretfestival en de Neerlands Hoop ontving voor beste debuutprogramma. Voor hun laatste voorstelling, het met 5 sterren bekroonde Het Leven an Sich, schreef hij tekst en muziek.

  • za 7 okt 2023 20:15 uur
  • za 7 okt 2023 20:15 uur
 • Belle Perez

  Anders
  vr 16 feb 2024

  Belle Perez trekt langs de theaters met haar show Anders. De in België wonende Spaanse zangeres was in de nazomer van 2021 te bewonderen in het populaire tv-programma Beste Zangers. Daar maakte ze grote indruk met haar stem en talenknobbel, want ze wist met zowel Spaans-, Engels-, Frans- als Nederlandstalige nummers haar collega's omver te blazen.

  In Anders brengt Belle Perez niet alleen haar grootste hits ('El Mundo Bailando', 'Que Viva La Vida', 'Hello World') ten gehore, maar zingt ze ook nummers uit haar Beste Zangers-repertoire. Samen met haar vijfkoppige band maakt ze er één groot feest van!