Kennemer Theater

Nieuws

Nieuws

Nieuw in de verkoop: Van der Laan & Woe

Afgelopen zondagavond is de eerste uitzending van Even Tot Hier, het satirische televisieprogramma van Niels van der Laan en Jeroen Woe, succesvol van start te gaan. Aankomend seizoen zijn Van der Laan & Woe op vrijdag 30 september te zien in het Kennemer Theater met de voorstelling NG.

Donderdagmiddag 19 mei om 12:00 uur start de verkoop.

Lees verder
Nieuws

WORD VRIEND en bestel als eerste de mooiste plekken!

Wil je verzekerd zijn van een mooie plaats bij je favoriete voorstelling(en)? Word dan Vriend van het Kennemer Theater en bestel als eerste de mooiste plekken! 

Lees verder
Nieuws

Start kaartverkoop theaterseizoen 2022-2023

Je kijkt je ogen uit! Het nieuwe theaterseizoen 2022-2023 staat boordevol mooie voorstellingen! Noteer donderdag 2 juni alvast in je agenda, want dat is de datum dat de kaartverkoop start!

Lees verder
Nieuws

Nieuw in de verkoop: Peter Pannekoek

De try-outs van Peter Pannekoek zijn nieuwe voorstelling DNA zijn t/m juni uitverkocht, maar maandag 2 mei om 12:00 start de verkoop voor de shows na de zomer. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober komt Peter naar Beverwijk!

Lees verder
Nieuws

Nieuw in de verkoop: Nielson

Zanger Nielson heeft zijn eerste theatertournee aangekondigd bij RTL Boulevard! Op 25 november 2022 komt Nielson met het theaterconcert Vertrouwd & Nieuw naar het Kennemer Theater.

Lees verder
Nieuws

Op naar volle zalen!

Fantastisch nieuws: We gaan weer op naar volle zalen! Vanaf vrijdag 18 februari is een vaste zitplaats in de foyer, het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand niet meer verplicht. Het coronatoegangsbewijs (3G) blijft nog tot 25 februari gelden. 

Vanaf vrijdag 25 februari nemen we afscheid van: het coronatoegangsbewijs (3G) bij voorstellingen waar minder dan 500 mensen binnen zijn, de verplichte 1,5 meter afstand, het dragen van een mondkapje bij verplaatsing in het theater en een vaste zitplaats in de foyer. 

Lees verder