Studio Matusiak

Meneer Monster (2+)

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft
(Bijna) woordloze, hilarische poep-slapstick voor de allerkleinsten.
vr 3 mei 2024 11.00 uur
vr 3 mei 2024
11.00 uur
  • vr 3 mei 2024
    11.00 uur
    Grote Zaal
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje en garderobe (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

‘Over een kleine mol…’ is (bijna) woordloze en hilarische slapstick voor de allerkleinsten. Mol komt boven om even te kijken of de zon al op is, als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren, die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren. Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Meneer Monster bewerkt internationale jeugdbestsellers tot theaterhits, zoals ‘De Gruffalo’, ‘Fantastische Meneer Vos’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’, die werd bekroond met de Zilveren Krekel 2018 en de ZAPP Theaterprijs 2018.

Credits

tekst: gebaseerd op het gelijknamige boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch | spel (twee acteurs in wisselende samenstelling): Rogier van Erkel, Gerold Guthman en David Westera | eindregie: Henk de Reus | kostuums en decor: Anneloes van Assem