Kennemer Theater

Vacature Oproepmedewerker Horeca

Ter versterking van onze horeca afdeling zijn wij op zoek naar:

Oproepmedewerkers
Ten behoeve van de werkzaamheden aan de garderobe en de buffetten.

Algemene informatie
Het Kennemer Theater is een theater waar jaarlijks zo’n 150 professionele en
40 amateur voorstellingen plaatsvinden. Daarnaast beschikt het theater over evenementenfaciliteiten waar aan de meest uiteenlopende wensen van onze gasten kan worden voldaan variërend van een theatervoorstelling, congres, feest of party tot 1500 personen.

Wat verwachten wij van een medewerker garderobe & buffet?
De medewerker horeca is gastgericht, flexibel, collegiaal en horeca ervaring is een pré.

Ben jij de collega die wij zoeken?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar serieuze medewerker met ervaring in de horeca die het werken zowel overdag als ’s avonds en in het weekend geen probleem vindt. Daarnaast heb je affiniteit met het theater en kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken. Denk je dat jij de juiste kandidaat bent dan nodigen wij je van harte uit te reageren!

Wat kunnen wij je bieden?
Het salaris is overeenkomstig met de zwaarte van deze functie en is afhankelijk van leeftijd en ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Nederlandse Podia. Bij gebleken geschiktheid bieden we je een oproepovereenkomst voor bepaalde tijd aan.

Wil je solliciteren?
Stuur je sollicitatiebrief vergezeld van je cv, t.a.v. De heer R. Spannemaker, Kerkplein 1, 1941 HD Beverwijk. Solliciteren per e-mail is ook mogelijk via horeca@kennemertheater.nl.