Nu al in de verkoop voor theaterseizoen 2024-2025

Belangrijke data theaterseizoen 24-25
woensdag 15 mei 20.00 uur | theaterseizoen online
vanaf donderdag 16 mei | Verspreiden theatermagazine 23-24
vrijdag 17 mei - 11.00 uur | Start kaartverkoop Vrienden
woensdag 22 mei - 11.00 uur | Start vrije kaartverkoop


Nu al in de verkoop voor theaterseizoen 2024-2025:

Klaas van der Eerden
Na tien jaar keert Klaas van der Eerden terug in het theater. Met ‘Blijven drijven’ brengt hij een comedyshow met sketches, typetjes en muziek. Waarom wil hij zo graag iedereen voortdurend laten lachen? Stond het, door een noodlottig ongeval in zijn familie, al vanaf zijn geboorte vast? Klaas gaat op zoek naar het antwoord op donderdag 24 oktober in het Kennemer Theater.

Phil Bee Cocker Band
Vanaf afgelopen weekend is op SBS6 te volgen hoe Phil Bee Cocker Band Nederland terug in de tijd gaat brengen, in het uiterst populaire TV-programma ‘The Tribute - Battle of the Bands’. Uiteraard mogen we nog niets verklappen over de uitslag, maar we kunnen u nu al verzekeren dat het kijken meer dan de moeite waard gaat zijn! De muziek van de sympathieke Joe Cocker gaat met deze tribute, gebracht door Phil Bee en zijn 8-koppige live-band, vanaf 2024 een revival meemaken in Nederland en daarbuiten. Eerder won Phil Bee ‘The Voice Senior’ (RTL4) en gooide hij hoge ogen bij ‘We Want More’ (SBS6). Vrijdag 6 december 2024 te zien in het Kennemer Theater.

Raymond Mens
Amerikakenner Raymond Mens gaat in het najaar van 2024 door heel Nederland het theater in met een college over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Waarom komt Donald Trump eigenlijk terug? Waarom gaat Joe Biden niet gewoon met pensioen? En hoe werkt het Amerikaanse kiesstelsel eigenlijk? Zaterdag 7 december 2024 te zien in het Kennemer Theater.

Valentina Tóth
Valentina Tóth won in 2022 zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Nadat ‘rising star’ Valentina Tóth door de Volkskrant werd uitgeroepen tot hét Comedy Talent van 2023 is haar eerste avondvullende voorstelling Wildbloei door zowel NRC, Dagblad van het Noorden als de Volkskrant bekroond met een vijf sterren-recensie en ook nog een lovende recensie Theaterkrant. Vrijdag 13 december te zien in het Kennemer Theater.

Eiffel, de musical
Als dochter van de bekende ontwerper Gustave Eiffel ziet Claire de droom van haar vader vorm krijgen in Parijs. Maar zijn ambitie maakt Gustave blind voor de offers die Claire hiervoor brengt. De musical ‘Eiffel’ vertelt het verhaal van een vader en dochter die elkaar verliezen in het bouwen aan de toekomst, terwijl verwonderde Parijzenaars aan de oevers van de Seine een technisch wonder van driehonderd meter staal zien verrijzen. Zaterdag 18 januari te zien in het Kennemer Theater.

Josephine B.
Een revuester geef je geen eigen musical, die geef je een eigen revue. ‘Josephine B.’ wordt een spetterende, humoristische en ontroerende show met prachtige nieuwe en oude songs. Channah Hewitt speelt de hoofdrol, omringd door acht dansende, zingende en spelende mannen en een vijfkoppig orkest. Woensdag 5 maart te zien in het Kennemer Theater.

Tickets via www.kennemertheater.nl/2425