Van Hoorne Studios

Woezel & Pip

Sprookjes uit de Tovertuin (2+)
Zingen en dansen met Woezel & Pip tijdens een groot, magisch sprookjesfeest.
zo 30 mrt 2025 14.00 uur
zo 30 mrt 2025
14.00 uur
  • zo 30 mrt 2025
    14.00 uur
    Grote Zaal
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje en garderobe (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

De liefste hondjes Woezel en Pip komen terug naar het theater en nemen je opnieuw mee naar een wereld vol magie en plezier in een gloednieuw en muzikaal sprookjesfeest. Nadat de Wijze Varen heeft voorgelezen uit het bijzondere sprookjesboek, komen Woezel en Pip op een idee: ze gaan hem verrassen met een sprookjesoptreden. Ze duiken in de verkleedkist en bouwen een écht theater, met een toneel en rode gordijnen. Dan wordt het tijd om te oefenen. Alleen: welk sprookje? Woezel, Pip, Charlie en Buurpoes hebben allemaal hun eigen favoriet. Gelukkig heeft Molletje een goed plan: ze gaan het lievelingssprookje van de Wijze Varen kiezen. Maar hoe ging dat ook alweer? Kom lekker dansen en zingen tijdens dit leukste en vrolijkste uitje voor de kleintjes.

Om er een echt feest van te maken zouden Woezel en Pip het heel leuk vinden als al hun theatervriendjes verkleed de voorstelling bezoeken. Vóór en na de voorstelling kunnen jullie je mooiste kleurwerkje maken in de foyer van het theater en na afloop komen Woezel, Pip en hun vriendjes natuurlijk naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Credits

regie: Mark Haayema