Kennemer Theater

Jeugd

Kenny de Bever is je gastheer bij de jeugdvoorstellingen. Je herkent hem aan zijn rode jas met gouden franjes! Kom je Kenny tegen in het theatermagazine dan weet je zeker dat het een voorstelling is voor de hele familie. Er zijn dit seizoen verschillende jeugdvoorstellingen te zien in het Kennemer Theater.

Wist je dat...

  • Kenny de Bever een eigen theatermagazine heeft? Je kunt 'm ophalen in het theater of bekijk hier 't programma online.
  • Kinderen gebruik kunnen maken stoelverhogers? Je vindt deze bij de theaterkassa. Op het balkon zijn stoelverhogers niet toegestaan. Houd er rekening mee dat de stoelverhogers beperkt beschikbaar zijn.
  • Je je kinderfeestje kan vieren in het Kennemer Theater?
  • Wij een heuse theaterkist boordevol informatie en rekwisieten voor je te leen hebben voor je spreekbeurt?

Schoolaanbod
Wist je dat je met je klas een voorstelling kunt bezoeken en/of een rondleiding met kijkje achter de schermen kunt krijgen?

  • Basisschool
  • Voortgezetonderwijs

Wil je met jouw klas een kijkje voor en achter de schermen van het Kennemer Theater? Je komt op plaatsen waar het publiek normaal niet komt. Zo zie je bijvoorbeeld waar de acteurs zich voorbereiden, mag je in de kleedkamers en de artiestenfoyer gluren, het podium beklimmen en kun je uiteraard al je vragen over het theater stellen die je altijd al hebt willen stellen. Grappige anekdotes ontbreken natuurlijk ook niet.

Praktische informatie
De rondleiding duurt ongeveer 30 minuten en is zowel binnen als buiten schooltijd te boeken. De rondleiding is gratis en geschikt voor alle groepen.

Heb je interesse in een rondleiding of wil je meer informatie? Bel ons dan even tijdens onze openingstijden dinsdag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer: 0251-221453 of stuur een mailtje naar info@kennemertheater.nl.

Go-Kids
Op de website van Go-Kids Haarlem vind je allerlei leuke dingen die voor gezinnen te doen zijn in de regio. De leukste uitjes, activiteiten, kinderfeestjes en clubs - handig toch?

De jeugdvoorstellingen in het Kennemer Theater vind je natuurlijk ook terug in de agenda van Go-Kids. Bovendien word je eraan herinnerd in de Weekend- en Vakantietips. Als je nog geen abonnee bent van deze handige mailservice: meteen even regelen!