Vier je kinderfeestje in het theater!

 

Ben jij jarig en zoek je nog een leuke plek om je kinderfeestje te vieren? Kom dan met al je vriendjes en vriendinnetjes naar het theater voor een leuke of spannende voorstelling in het Kennemer Theater!

Naar een voorstelling gaan is al een feest op zich, maar je kunt je feestje ook uitbreiden met voorafgaand pannenkoeken eten aan je eigen versierde verjaardagstafel. Natuurlijk gaan we voor je zingen en is er tijd om de cadeautjes uit te pakken. Omdat je jarig bent, krijg jij van ons je theaterkaartje gratis, ligt een cadeautje voor je klaar en krijg je een leuke poster om in je kamer op te hangen.

Per kind kost dit unieke verjaardagsfeestje (versierde verjaardagstafel, glaasje ranja, pannenkoek, zakje snoep) slechts €5 naast het voorstellingskaartje. Minimaal zes kinderen en één ouder/begeleider. 

Lijkt je dit leuk, bel ons dan even tijdens onze openingstijden woensdag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer: 0251-221453 of stuur een mailtje naar beskes@kennemertheater.nl