Wim Lanser

Brandweerman Sam Live!

Avontuur op Dino Eiland (2+) (try-out)
Vlammende voorstelling vol dans, zang en humor.
za 28 sep 2024 13.30 uur
za 28 sep 2024
13.30 uur
  • za 28 sep 2024
    13.30 uur
    Grote Zaal
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje en garderobe (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg. Samen met zijn brandweerteam, Mandy en alle andere vrienden komt de held terug met een nieuw avontuur. Wanneer Professor Pekel een écht oud dino-ei vindt, denkt hij dat er ook andere resten van dino’s op het eiland liggen. Tijd om Brandweerman Sam in te schakelen! Piekepolder Eiland wordt omgedoopt tot Dino Eiland en Brandweerman Sam en zijn team maken zich klaar voor verder onderzoek. Maar dan komen ze vast te zitten in een eeuwenoude, onontdekte grot. O nee!  
Maak je klaar voor een heldhaftig optreden van Brandweerman Sam tijdens een vlammende voorstelling vol dans, zang, humor, een spannende zoektocht en gewaagde reddingsacties. 

Voor de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer van het theater hun mooiste dino-knutselwerkje versieren in de Brandweerman Sam knutselhoek. Daarnaast nodigt Brandweerman Sam alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweer of echte onderzoeker naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Sam en het team natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto. 

Wim Lanser

Credits

regie: Stijn Mac Gillavry | spel: Brandweerman Sam, Commandant Staal, Norbert Puk, Elvis, Mandy e.a.