Julie Huard

Let’s go Paris
Als Julie Huard ‘Let’s go Paris’ zegt, dan ga je!
za 14 sep 2024 20.15 uur
za 14 sep 2024
20.15 uur
  • za 14 sep 2024
    20.15 uur
    Grote Zaal
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje en garderobe (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

Trakteer jezelf op een trip naar een mondaine nachtclub, ergens in hartje Parijs, met de Seine op een steenworp. Swingende jazz dringt vanuit de boxen rechtstreeks de harten van de bezoekers in en wordt afgewisseld door zwoele chansons die niemand onberoerd laten. Glitter, glamour, verleiding in een nacht waarvan je hoopt dat die nooit voorbij zal gaan.  
Als Julie Huard ‘Let’s go Paris’ zegt, dan ga je! De stralende zangeres windt iedereen om haar vinger met haar expressieve uitstraling en opwindende stem. En het mooie is: de 29-jarige zangeres komt gewoon uit Utrecht. Haar grote passie voor bigband en chansons heeft zij mede te danken aan haar Franse vader. Daar geeft ze zo’n heerlijk moderne twist aan dat Parijs aan haar voeten ligt en Lady GaGa haar uitgenodigde als begeleidster bij haar concerten in New York. Dus liefhebbers van jazz en van chansons: Let’s go Paris, let’s go Julie’.