John Brussel

Mike Boddé & Onno Innemee

De klootzak en de eikel (try-out)
Cabaretesk toneelstuk waarin alles voortdurend in een ander daglicht komt te staan.
za 12 okt 2024 20.30 uur
za 12 okt 2024
20.30 uur
  • za 12 okt 2024
    20.30 uur
    Kleine Zaal
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje en garderobe (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

Een schuchtere man gaat eens lekker lunchen in een restaurant. De irritante ober stelt zich een beetje merkwaardig op en voelt zich geroepen dit uit te leggen aan de schuchtere man. Wat blijkt? De ober heeft een zeer aangrijpend levensverhaal. Op zijn beurt vertelt de schuchtere man zijn eigen relaas, dat zo mogelijk nog triester is. Ze komen nader tot elkaar, zingen samen liedjes en delen hun niet altijd even politiek correcte ideeën over het bestaan. Maar zijn hun verhalen wel waar? Zijn de twee mannen wie ze zeggen te zijn?

‘De klootzak en de eikel’ is een cabaretesk toneelstuk waarin alles voortdurend in een ander daglicht komt te staan. Met deze licht onbehaaglijke en sinistere komedie komt voor Mike Boddé als Onno Innemee een lang gekoesterde droom uit: Mike krijgt voor het eerst de kans om een serieuze rol te spelen en Onno mag voor het eerst subtiel zijn. 


Onderdeel van