The Stones vs The Beatles Battle

Het verhaal, de hits en dé muziekvete aller tijden: Beatles of Stones?
za 20 jan 2024 20.15 uur
za 20 jan 2024
20.15 uur
  • za 20 jan 2024
    20.15 uur
    Grote Zaal
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje en garderobe (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

In de jaren zestig was het leven nog lekker overzichtelijk: je draaide de platen van The Beatles of die van The Stones. De bands zelf hadden een goede verstandhouding, maar probeerden elkaar waar mogelijk muzikaal te overtreffen. Zo haalden ze het beste in elkaar naar boven. In ‘The Stones vs The Beatles Battle’ wordt de ‘concurrentiestrijd’ dunnetjes overgedaan. Een prachtige cast, met onder meer Harry Sacksioni, Edward Reekers, Manny  Angeletti (een van de beste Paul McCartney-vertolkers, bijnaam Manny McCartney) en Syb ‘Mick’ van der Ploeg, speelt de mooiste nummers van de twee legendarische groepen. En natuurlijk kan er niet worden voorbijgegaan aan dé muziekvete aller tijden: koop je vanavond kaartjes voor het Stones of Beatles-vak? Of kies je toch voor het neutrale deel?

Stones-vak? Kies dan kaarten aan de linkerkant van de zaal.
The Beatles-vak? Kies dan kaarten aan de rechterkant van de zaal.

Credits

met: Harry Sacksioni, Manny Angeletti, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Peter Krako, Maarten Molema en Syb van der Ploeg