Astley Baker Davies

Peppa Pig Live! (2+)

Peppa op Avontuur
Avontuur vol zang, dans, spelletjes, varkentjeshumor en de mooiste modderplassen
zo 25 feb 2024 13.30 uur
zo 25 feb 2024
13.30 uur
  • zo 25 feb 2024
    13.30 uur
    Grote Zaal
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje en garderobe (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen met de spiksplinternieuwe familievoorstelling ‘Peppa Pig Live! - Peppa op Avontuur’. In deze vrolijke voorstelling beleef je samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur! Zij bereidt zich met haar broertje George en haar vriendjes voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met volle broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn ze allemaal dolenthousiast om op pad te gaan.

Het wordt een geweldige dag, vol zang, dans, spelletjes, varkentjeshumor, het tikkende geluid van de regen en de mooiste modderplassen. Kom en doe mee!

Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en versier jouw eigen knutselwerkje in de Peppa Pig-knutselhoek. Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou.

Cadeaubon
De feestdagen komen er weer aan; de periode om gezellig de familie op te zoeken én elkaar te verrassen. Ook een heerlijke tijd om met elkaar het theater in te gaan! Daarom onze cadeautip: geef herinneringen in plaats van spullen met een theater cadeaubon. Koop een ticket, download de cadeaubon en legt deze onder de kerstboom of in de schoen!

Credits

regie: Mark van Haasteren | cast: Josine van Soest, Aimée Boesveld, Kimberly Glasbergen, Sven Stevens, Emmely Smit, Sascha Horsman, Rick van Stalle