Bob Bronshoff

Ronald Goedemondt

Met knielende knikjes
kaartverkoop start 13 december 13.00 uur
do 13 apr 2023 20:15 uur
do 13 apr 2023
20:15 uur
 • do 13 apr 2023
  20:15 uur
  Grote Zaal
  uitverkocht
 • Maximaal 4 kaarten per order. Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje en garderobe (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

Er sluipen grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Denkt hij nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden.


Beveiligde e-tickets
Voor deze voorstelling verkopen wij in samenwerking met ons kassasysteem Ticketmatic beveiligde e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in de Ticketmatic app op je smartphone. Deze app kan je downloaden in de AppStore of de Playstore.Hoe werkt het?

 1. Koop je tickets via onze website, kies je stoelen en betaal
 2. Je ontvangt een e-mail bevestiging met instructies over hoe je de app installeert
 3. Download de Ticketmatic app en log in met het e-mailadres waarmee je de tickets hebt besteld
 4. In de Ticketmatic app vind je binnen 48 uur na aankoop de e-tickets
 5. De scanbare toegangscodes op deze e-tickets worden zichtbaar vanaf 2 uur voor aanvang van de voorstelling

Veelgestelde vragen

 • Kan ik de tickets aan iemand anders geven?
  Nee, de tickets zijn niet overdraagbaar. 
 • Ik heb zojuist kaarten gekocht, maar ik zie ze niet in de Ticketmatic app staan. Wat nu?
  Je kaarten verschijnen binnen 48 uur in de app. Je kan rechts bovenin het venster je tickets vernieuwen. Als je binnen 48 uur geen tickets ziet, stuur dan een mail naar kassa@kennemertheater.nl.
 • Ik heb geen smartphone. Wat nu?
  Heb je zelf geen smartphone en ook niemand binnen je gezelschap? Vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling kan jij, de kaartkoper, op vertoon van je legitimatiebewijs de tickets afhalen bij de kassa.
 • Waarom krijg ik mijn tickets niet per mail?
  We merken helaas dat er tickets worden doorverkocht tegen veel te hoge prijzen. Door te werken met de app en de tickets pas kort voor de voorstelling te activeren, kunnen de tickets van tevoren niet worden doorverkocht. Zo betaalt iedereen een eerlijke prijs voor zijn/haar ticket.