Kennemer Theater

The Edge of Heaven

George Michael tribute-concert
Ode aan één van de allergróótste artiesten ooit
za 1 okt 2022 20:15 uur
za 1 okt 2022
20:15 uur
  • za 1 okt 2022
    20:15 uur
    Grote Zaal
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje en garderobe (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

Doe je ogen dicht en je hoort George Michael. Een 9 koppige live band met een straffe sound! Een hemelse stem en geweldige dansers! 

Jarenlang was de op 25 juni 1963 in Griekenland geboren zanger Georgios Kyriacos Panayiotou, beter bekend als George Michael, één van de meest succesvolle pop-artiesten ter wereld. In de jaren tachtig, negentig alsook begin éénentwintigste eeuw, domineerde hij de hitlijsten als soloartiest, maar ook met ‘Wham!’, de band die hij samen in 1981 oprichtte met Andrew Ridgeley. 

Op 25 december 2016 werden alle George Michael-fans alsook de ganse muziekwereld met verstomming geslagen toen het vreselijke nieuws bekend raakte dat één van de meest fantastische zangers ooit, een man die ooit twee Grammy’s won, wereldwijd meer dan 100 miljoen albums verkocht en 20 nummer één hits scoorde, zijn grootste Wham!-hit, de kerstklassieker ‘Last Christmas’, helaas wekelijkheid werd. Het plotse overlijden van alweer een groot icoon in 2016 dompelde de muziekwereld in een diepe rouw en zijn ontelbare fans van Amerika tot in het Verre Oosten bleven compleet verweesd achter. Gelukkig schonk hij ons zijn enorme erfenis, een ontelbare schat aan tijdloze liedjes en de meest waanzinnige en aangrijpend mooie songs ooit, een waslijst om ‘U’ tegen te zeggen.

Maar in 2021 en 2022 krijgen de vele George Michael-fans eindelijk waar ze al lang recht op hebben: het tribute-concert ‘The Edge Of Heaven’-tour komt naar de Nederlandse theaters.  Een superstraffe liveband samen met één van de meest fenomenale ‘look-a-like-lead’-stemmen, vergezeld door drie fantastische backing vocals, laten de hits van George Michael en Wham! één voor één herleven. ‘Faith’, ‘Father Figure’, ‘I’m Your Man’, ‘Careless Whisper’, ‘Outside’, ‘Freedom’, ‘The Edge Of Heaven’… Allemaal komen ze aan bod tijdens deze unieke concertavond.