Bodine Jeske

Dirk Scheele (2+)

De Roep van de Jungle (met Japie het Apie)
zo 23 apr 2023 11:00 uur - 12:00 uur
zo 23 apr 2023
11:00 uur - 12:00 uur
  • zo 23 apr 2023
    11:00 uur - 12:00 uur
    Grote Zaal
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje en garderobe (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

Dirk gaat in deze muzikale voorstelling op zoek in de jungle naar zijn oude vriend Japie het Apie – bekend uit de bioscoopfilm en Dirk’s best bekeken video op YouTube. 

Wanneer Dirk Japie eindelijk vindt, starten Dirk en de band een muzikale zoektocht naar een nieuwe band voor Japie het Apie. De jungle-dieren strijden om beurten voor een felbegeerd plekje in de band en dit levert veel hilarische audities op. Tina de Tijger zingt een stoer, spannend lied en Petra de Papegaai verblindt iedereen met haar bontgekleurde verenpak. Maar...kan Japie eigenlijk zelf wel zingen?

Een spetterend Jungle-Popconcert is het gevolg, waarin veel bekende en nieuwe liedjes van Dirk worden gezongen, en de kinderen in de zaal volop mee kunnen zingen en dansen.

Dirk speelt deze voorstelling in een Jungle-decor samen met live band. Voor en na de show is er (bij sommige theaters) in de foyer een theatrale oerwoudspeeltuin aanwezig waar kinderen zich kunnen vermaken.