Kennemer Theater
Albert Jolen en Neeltje de Vries

Nederpop All Stars en Loïs Lane

za 19 nov 2022 20:15 uur
za 19 nov 2022
20:15 uur
  • za 19 nov 2022
    20:15 uur
    Grote Zaal
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje en garderobe (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

De Nederpop All Stars voeren je al een aantal seizoenen mee terug naar de roots van de Nederpop. Dit seizoen staan ze in het theater met de mooiste dames van het bal: de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loïs Lane. Met hun hemelse stemmen zingen zij al jaren het Nederlandse publiek verliefd en scoorden zij hits als My Best Friend en It’s The First Time. In de zeer succesvolle documentaire Tot de laatste snik lieten ze het al zien: Loïs Lane knalt nog steeds van het podium af.

Natuurlijk hoor je de grote Loïs Lane-hits, máár ook andere Nederlandse klassiekers mogen niet ontbreken. Inclusief een ode aan vergeten Nederpopdiva’s als Jerney Kaagman en Mariska Veres. Je kunt niet meer blijven zitten tijdens een speciaal ‘Nederpop-discoblok’, en brult mee met het mooiste repertoire dat de Nederlandstalige popgeschiedenis te bieden heeft. Een feest van herkenning.

Zang: Stefan de Kogel (Soldaat van Oranje / Jersey Boys), Drums: Luc de Bruin (Alderliefste), Gitaar: Sander van Herk (Het Goede Doel), Bas: Robert Kramers (Alderliefste), Toetsen: Erik de Nood (o.a. Flamin' Stars en Postman), Speciale gast: Loïs Lane.