Kennemer Theater

Aaron Crow

FearLess
wo 26 jan 2022 20:15 uur
wo 26 jan 2022
20:15 uur
  • wo 26 jan 2022
    20:15 uur
    Grote Zaal
    geannuleerd
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

    Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Voor toegang tot de voorstelling heeft iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs nodig. Informatie over de op dit moment geldende maatregelen vindt u op de COVID-informatiepagina.

Een adembenemende beleving waarbij het publiek constant op het puntje van haar stoel zit. Dat is de beste manier om de show ‘FearLess’ van Aaron Crow te omschrijven. 

Aaron Crow is één van de beste ‘dangeracts’ ter wereld, met meer dan 500 miljoen online views, shows op Broadway, The Sydney Opera House en London West End en zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ (halve finale) en ‘Britain’s Got Talent’ (halve finale).

‘FearLess’ is een uniek spektakel waar gevaarlijke stunts elkaar opvolgen, met plaats voor een komische noot en een vleugje poëzie. ‘FearLess’ is een feel-good - en grensverleggende - show waarin zowel artiest én publiek zichzelf zal overstijgen. 

‘FearLess’ kreeg vijf sterren van ‘TimeOut’ en ‘The Sydney Herald’ op het laatste Edinburgh Fringe Festival.   

Voor zijn podiumprestaties kreeg Aaron Crow ‘The International BrandLaureate Award’, een prijs die  ooit door onder anderen Steve Jobs en Nelson Mandela in ontvangst is genomen.