Kennemer Theater

Tis Hier Geen Hotel

Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth
Herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers.
za 12 feb 2022 20:15 uur - 22:15 uur
za 12 feb 2022
20:15 uur - 22:15 uur
  • za 12 feb 2022
    20:15 uur - 22:15 uur
    Grote Zaal
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. pauzedrankje (tenzij anders vermeld) en excl. € 2,50 administratiekosten per order.

    Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Voor toegang tot de voorstelling heeft iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs nodig. Informatie over de op dit moment geldende maatregelen vindt u op de COVID-informatiepagina.

Gesmijt met deuren, snoeiharde muziek, altijd een weerwoord, rotzooi in de badkamer, chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door een emotionele rollercoaster en wordt je aanwezigheid vooral gewaardeerd als koelkastvuller, doorlopende pinautomaat of taxichauffeur op afroep. In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Want het is hier verdomme geen hotel! De voorstelling is gebaseerd op de populaire website tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente. De regie is in handen van Jeroen Woe, de helft van cabaretduo Van der Laan & Woe.

Theaterverkenner op bezoek
Theaterverkenner Claudia Veldt Kraakman (42) uit Heerhugowaard heeft 'Tis hier geen hotel' gezien op 4 februari in IJmuiden. Lees hier haar ervaring!

Recensies
Musicalnieuws
Audities.nl

De dames van Tis Hier Geen Hotel schuiven regelmatig aan bij verschillende televisie en radio programma’s, waaronder 5 Uur Live en Spijkers met Koppen.