Kennemer Theater
 • Henk Poort en Bigband

  Henk Poort singing with a Big Band
  vr 21 jan 2022

  Henk Poort is een fenomeen in ons land; een alleskunner met een enorme staat van dienst. Bekend van zijn rollen in diverse musicals, concerten en van TV. Begonnen als operazanger maakte hij furore in binnen- en buitenland, o.a. als een van ‘De 3 Baritons’, en hij had succes met zijn soloprogramma`s waarbij hij een inkijkje gaf in zijn veelzijdige, muzikale leven. Hij was een van de sterren in de ‘Beste Zangers’ en jurylid in het programma ‘Aria’.

  Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging: een voorstelling met zijn eigen 17-koppige Big Band, met stuk voor stuk topmuzikanten. Henk zingt het mooiste materiaal uit het American Songbook, van swing tot mooie luisterliedjes.

 • Thijs van de Meeberg

  Meer dan mogelijk
  Ontmoet de allerbeste versie van Thijs van de Meeberg
  za 22 jan 2022

  Kun je meer jezelf zijn dan je vroeger was? Thijs van de Meeberg, winnaar van de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2015, vindt van wel. Hij vindt zelfs dat je elke dag een betere versie van jezelf kunt zijn. En je treft het, want vandaag is Thijs nou net de allerbeste versie van zichzelf. Hij is zelfs meer Thijs dan hij zelf ooit voor mogelijk had gehouden; een zelfbewuste man met een hond, duidelijke doelen voor ogen, een opgeruimd huis en louter heldere gedachtes die hij graag met je wil delen. Over zijn vorige voorstelling schreef Theaterkrant: “Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft.”

 • Alice in Wonderland de musical (8+)

  Nationaal Jeugd Musical Theater
  De fantastische avonturen van Alice als familiemusical
  zo 23 jan 2022

  Beleef het fantastische avontuur van Alice in Wonderland als familiemusical in het theater! Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, de grootste kweekvijver voor Nederlands musicaltalent. Van de makers van Kruistocht in Spijkerbroek en Koning van Katoren, voor iedereen vanaf 8 jaar.

  Wanneer Alice het Witte Konijn achterna gaat is er geen weg meer terug: ze komt terecht in het magische en maffe Wonderland. Ze beleeft avonturen die steeds gekker worden en ontmoet merkwaardige figuren: een dodo, een grote rups, de Kolderkat, de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. Uiteindelijk keren zelfs de Hartenkoningin en haar levende kaarten zich tegen Alice! Is dit echt of allemaal een droom?

  gebaseerd op de boeken van Lewis Carroll | script, liedteksten, muziek en regie: Elise Berends

 • Aaron Crow

  FearLess
  wo 26 jan 2022

  Een adembenemende beleving waarbij het publiek constant op het puntje van haar stoel zit. Dat is de beste manier om de show ‘FearLess’ van Aaron Crow te omschrijven. 

  Aaron Crow is één van de beste ‘dangeracts’ ter wereld, met meer dan 500 miljoen online views, shows op Broadway, The Sydney Opera House en London West End en zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ (halve finale) en ‘Britain’s Got Talent’ (halve finale).

  ‘FearLess’ is een uniek spektakel waar gevaarlijke stunts elkaar opvolgen, met plaats voor een komische noot en een vleugje poëzie. ‘FearLess’ is een feel-good - en grensverleggende - show waarin zowel artiest én publiek zichzelf zal overstijgen. 

  ‘FearLess’ kreeg vijf sterren van ‘TimeOut’ en ‘The Sydney Herald’ op het laatste Edinburgh Fringe Festival.   

  Voor zijn podiumprestaties kreeg Aaron Crow ‘The International BrandLaureate Award’, een prijs die  ooit door onder anderen Steve Jobs en Nelson Mandela in ontvangst is genomen. 

   

   

  • wo 26 jan 2022 20:15 uur
   geannuleerd
  • wo 26 jan 2022 20:15 uur
   geannuleerd
 • Jon van Eerd

  Harrie neemt de benen
  Een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde
  do 3 feb 2022

  Harrie is terug. En hoe! In deze spiksplinternieuwe topkomedie laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien. Omringd door een topcast brengt hij Harrie weer in de meest onmogelijke situaties. Dé leukste komedie van het seizoen!

  In HARRIE NEEMT DE BENEN krijgen politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. Maar dit gaat niet zomaar. De schurken zijn niet voor één gat te vangen. De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs, zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te vlug af. Ondanks het feit dat de hoofdcommissaris in alle wanhoop besluit de zaak te sluiten, geven Harrie en Barrie niet zomaar op. Zonder het te melden, trekken ze stiekem ten strijde om de dames op heterdaad te betrappen. Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij. Maar of ze zich nou voordoen als loodgieter, Tupperware-verkopers, paaldansers of Harrie Krishna collectant, het bewijs valt maar moeilijk te leveren. Zeker niet nadat de twee per ongeluk een hele pot viagra hebben geslikt. Maar dan ontpopt de commissaris zich op een verrassende wijze. En ook Bibs blijkt niet helemaal te zijn wie ze zegt te zijn.

  HARRIE NEEMT DE BENEN is een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde. In deze voorstelling blazen Harrie en zijn kornuiten u gegarandeerd van uw stoel van het lachen.

 • Glodi Lugungu

  Ze bedoelen het goed
  vr 4 feb 2022

  In 2018 won hij de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en de Volkskrant riep hem uit tot comedytalent van 2020. Je zou er bijna klamme handen van krijgen. Maar ach, 2020 wordt sowieso het jaar voor en misschien ook wel van Glodi Lugungu. Eindelijk mag hij doen waarvan hij zo lang droomde: zijn eerste avondvullende theatershow maken. Met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen neemt hij je mee naar de andere kant van de medaille. “Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.” (Jury AKF 2018)

  Recensiequote

  Jury Amsterdams Kleinkunst Festival 2018:
  “Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.”

  • vr 4 feb 2022 20:30 uur
   geannuleerd
  • vr 4 feb 2022 20:30 uur
   geannuleerd
 • Joshua Aaron

  De Vreemdeling
  Verhalen van een reiziger
  za 5 feb 2022

  Joshua Aaron is een muzikale duizendpoot, en groot fan van reizen, wiens muziek varieert van intieme luisterliedjes binnen de genres country en pop tot instrumentale climaxen. Van een prachtige wandeling in de woestijn of een storm op zee, tot het verdwalen in de mistige hoge bergen. Je hoeft geen ervaren reiziger te zijn om het volledig te ervaren, want de muziek en het verhaal zijn met elkaar verweven tijdens deze oprechte muziektheatervoorstelling met band en orkest.

  • za 5 feb 2022 20:30 uur
   Kleine Zaal
   TICKETS
  • za 5 feb 2022 20:30 uur
   Kleine Zaal
   TICKETS
 • Rosa da Silva

  Daar moet je heen
  Portugees temperament en Drentse nuchterheid
  do 10 feb 2022

  Na het afgetekend winnen van het Amsterdams Kleinkunst Festival komt Rosa da Silva met haar eerste avondvullende programma. Ze neemt je mee naar 1995: toen ze als klein meisje meedeed aan de Mini Playbackshow, klonk er gelach om haar geboortedorp Klazienaveen. Toen wist ze: er moest afgerekend worden met haar Drentse en Portugese roots. Om een ster te kunnen worden, moet je je anders voordoen dan je bent. Rosa zingt, speelt en ergert zich mateloos in ‘Daar moet je heen’. Met Portugees temperament en Drentse nuchterheid bezorgt ze ons plaatsvervangende schaamte en maakt de eeuwige clichématige strijd tussen stad en provincie akelig herkenbaar.

  Theaterverkenner Sander van Kaam heeft 'Daar moet je heen' van Rosa da Silva gezien op 26 oktober 2021 tijdens de premiere in De Kleine Komedie in Amsterdam. Lees hier zijn ervaring. 

  tekst: Rosa da Silva | regie: Titus Tiel Groenestege | muzikant: Remko Wind | muziek: Daniël Lohues, Rosa da Silva en Remko Wind

  • do 10 feb 2022 20:30 uur
   Kleine Zaal
   TICKETS
  • do 10 feb 2022 20:30 uur
   Kleine Zaal
   TICKETS
 • Tis Hier Geen Hotel

  Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth
  Herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers.
  za 12 feb 2022

  Gesmijt met deuren, snoeiharde muziek, altijd een weerwoord, rotzooi in de badkamer, chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door een emotionele rollercoaster en wordt je aanwezigheid vooral gewaardeerd als koelkastvuller, doorlopende pinautomaat of taxichauffeur op afroep. In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Want het is hier verdomme geen hotel! De voorstelling is gebaseerd op de populaire website tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente. De regie is in handen van Jeroen Woe, de helft van cabaretduo Van der Laan & Woe.

  Theaterverkenner op bezoek
  Theaterverkenner Claudia Veldt Kraakman (42) uit Heerhugowaard heeft 'Tis hier geen hotel' gezien op 4 februari in IJmuiden. Lees hier haar ervaring!

  Recensies
  Musicalnieuws
  Audities.nl

  De dames van Tis Hier Geen Hotel schuiven regelmatig aan bij verschillende televisie en radio programma’s, waaronder 5 Uur Live en Spijkers met Koppen.

  • za 12 feb 2022 20:15 uur - 22:15 uur
   Grote Zaal
   Tickets
  • za 12 feb 2022 20:15 uur - 22:15 uur
   Grote Zaal
   Tickets
 • Mart Hillen

  Mart & Movies
  Mart & Movies: beeldend en supermuzikaal!
  za 12 feb 2022

  In zijn nieuwe theaterprogramma Mart & Movies vertelt Mart Hillen, het jongste gitaarfenomeen van Nederland, over zijn passie voor films en de muziek die ervoor gemaakt is. Hij speelt door hem opnieuw gearrangeerde filmmuziek uit klassiekers als Titanic en Mission Impossible, maar ook uit recente films als Bohemian Rhapsody over Queen en Yesterday over The Beatles.

  Op zijn 21ste veroverde Mart Hillen de theaters met zijn eerste soloprogramma In Concert. Wie hem heeft gezien en gehoord, wil meer. Met zijn virtuoze gitaarspel schept hij schilderachtige beelden die het publiek meenemen in een andere wereld. 

  • za 12 feb 2022 20:30 uur
   Kleine Zaal
   TICKETS
  • za 12 feb 2022 20:30 uur
   Kleine Zaal
   TICKETS
 • The Mousetrap

  Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske e.a.
  do 17 feb 2022

  Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoed dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet.. 

  Een meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek bedrogen en geplaagd wordt door een plot met meer wendingen dan een draaitol!
   
  'BEWAAR HET GEHEIM VAN THE MOUSETRAP'
  The Mousetrap ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot in het theater!

  tekst: Agatha Christie | regie: Jasper Verheugd | spel: Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik Brom, Danny Westerweel, Xander van Vledder, Guusje te Pas en Bob Ott

  • do 17 feb 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   TICKETS
  • do 17 feb 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   TICKETS
 • Milo Berlijn

  Mens erger je niet!
  Gangmaker in aardigheid
  do 17 feb 2022

  Lange rijen bij de kassa, hufterigheid in het verkeer, de constatering dat er te weinig Spaanstalige zangeressen in de Top 2000 zitten… Er is genoeg om ons druk over te maken. Maar waarom zouden we het leven zo serieus nemen?   

  Mens erger je niet! Dat is de lachspiegel die Milo Berlijn, ‘gangmaker in aardigheid’, ons voorhoudt. Aan de hand van hilarische en rake voorbeelden laat hij zien hoe we elke dag weer genadeloos onze eigen frustraties organiseren. 

  Het moet anders en dat begint bij onszelf. Vanuit het besef dat een positieve actie altijd leidt tot een positieve reactie. Of je een bijzondere, leuke, gave dag hebt, heb je zelf in de hand. Milo Berlijn - al jaren een veelgevraagd spreker op het gebied van menselijke interactie - staat nu in het theater. Hij confronteert, reageert en inspireert. Rauw cabaret dat het hart aanspreekt.  

  Heb je weleens gevraagd aan iemand die trekkebenend aan de bar ging zitten wat er met hem gebeurd is? Sterker nog, heb je zo iemand dan ook spontaan een troostbiertje aangeboden? Milo wel. Hij vertelt er aanstekelijk over. De verblufte respons van de persoon in kwestie, de bijval van de omstanders. Mens erger je niet!

  • do 17 feb 2022 20:30 uur
   Kleine Zaal
   TICKETS
  • do 17 feb 2022 20:30 uur
   Kleine Zaal
   TICKETS
 • Kasper van der Laan

  1 Kilo
  vr 18 feb 2022

  Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan, volgens de Volkskrant hét comedytalent van 2019, legt het u graag uit in zijn avondvullende debuutvoorstelling ‘1 Kilo’. Dus kom kennis maken met de unieke kijk op onze wereld van dit onvoorspelbare, ongrijpbare en ongekend grappige fenomeen. Van der Laan is lid van Comedytrain en was publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018.

  Recensies

  “Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.” (de Volkskrant)

  Het Parool over Kasper van der Laan:
  “Het is een ongrijpbare jongen, die slim laveert tussen vrij traditionele stand-up, meer absurde ingevingen en korte fysieke intermezzo’s.”
   

  • vr 18 feb 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   TICKETS
  • vr 18 feb 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   TICKETS
 • Paul Haenen

  Haenen brengt Vreugde
  za 19 feb 2022

  Het is moeilijk om Paul Haenen in een vakje te stoppen. Is het cabaret? Niet echt, want zijn uitgangspunt is het verhaal en niet de humor. Zeker is wel dat de meeste mensen vrolijker de zaal uitgaan dan ze erin zijn gegaan. ‘Haenen brengt Vreugde’ dekt dan ook perfect de lading van deze optimistische voorstelling, waarin je Haenen zelf beter leert kennen en geniet van zijn vaak scherpe kijk op actuele gebeurtenissen. Het wordt een avond vol humor, ernst en inzicht, met toch ook wat ruimte voor Margreet Dolman, dominee Gremdaat en zelfs Bert. De mooie kanten van het leven vieren, altijd weer lichtpuntjes zien; dat is de instelling van Paul Haenen, in welke hoedanigheid ook. “Na afloop is de wereld niet veranderd, maar het gemoed behoorlijk opgefleurd.” (de Volkskrant ****)

  Recensiequote
  de Volkskrant ****:
  “Met bewonderenswaardige souplesse en tekstvastheid laveert Haenen door zijn vreugde-avond, uitmondend in een persoonlijk demasqué. Na afloop is de wereld niet veranderd, maar het gemoed behoorlijk opgefleurd. In het algemeen gesproken.”

  script en spel: Paul Haenen | decor- en lichtontwerp: Clock Studios

  • za 19 feb 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   TICKETS
  • za 19 feb 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   TICKETS
 • Minidisco en het Feest van Tante Rita (4+)

  zo 20 feb 2022

  Welk kind kent de hits van Minidisco niet? Bekend van onder andere ‘Coco Loco’, ‘Dans met Tante Rita’, ‘De Dieren uit De Dierentuin’ en natuurlijk ‘Tsjoe Tsjoe Wa’!

  In een gloednieuw, grappig en knotsgek verhaal komen al deze bekende hits voorbij. Theo en zijn zusje Lulu mogen voor het eerst alleen naar het grote dansfeest van Tante Rita. Ze beleven een hilarisch avontuur in het Tsjoe Tsjoe Wa-bos en ontmoeten de meest bijzondere figuren. Het wordt spannend als er dieren uit de dierentuin ontsnappen en Brul de Leeuw in het bos blijkt rond te lopen.

  ‘Minidisco en het Feest van Tante Rita’ is de vrolijkste meezingmusical (4+) met 10 van de grootste en bekendste Minidisco-hits. Een verrassende swingmusical vol humor voor kinderen én hun (groot)ouders. 

 • Two Of Us (Lennon & McCartney Acoustic)

  Jop Wijlacker & Dennis Kolen
  do 3 mrt 2022

  Na vier succesvolle jaren met hun voorstelling ‘Sounds of Silence’ over hun gemeenschappelijke liefde voor Simon & Garfunkel hoefden Jop Wijlacker en Dennis Kolen niet lang na te denken over een vervolg. Beiden zijn immers opgegroeid met de songs van John Lennon en Paul McCartney. In een intieme, akoestische setting laten Jop en Dennis de tijden van ‘Strawberry Fields’ herleven, nemen ze je mee naar de slaapkamer waar Paul en John hun eerste hits schreven, beland je in de voetsporen van The Beatles in een Hamburgse havenkroeg om uiteindelijk ‘Across the Universe’ te zweven. Met sfeervolle beelden, smakelijke anekdotes en persoonlijke herinneringen geven ze hun kijk op de tijdsbepalende songs van het succesvolste schrijversduo aller tijden.

  muziek en regie: Jop Wijlacker en Dennis Kolen

 • Francis van Broekhuizen & Gregor Bak

  Bij twijfel hard zingen
  vr 4 mrt 2022

  Francis van Broekhuizen is een van de bekendste operazangeressen van Nederland. Zingen speelt een hele bijzondere rol in haar leven. Ze is dan ook een vurig pleitbezorger van de schoonheid en heilzame werking van klassieke muziek. Francis beschikt over enorme kennis van de muziekgeschiedenis en vertelt daar graag over op directe, droogkomische toon. Haar eigen voorstelling is concert, theatercollege en cabaretvoorstelling ineen. Francis zingt haar favoriete aria’s en liederen, vertelt waarom die muziek haar zo raakt en welke rol die in haar persoonlijke leven speelt. Daarin heeft ze gemerkt dat er in moeilijke, bepalende fases in haar bestaan eigenlijk maar één ding opzat: bij twijfel hard zingen.
   

  Recensiequotes
  Leidsch Dagblad:
  “De praatgrage zangeres etaleert haar veelzijdigheid.”
  Leids Universitair Weekblad Mare:
  “Juist door de zang te omlijsten met humor bereik je een groter publiek en een totaal andere doelgroep: er zitten altijd mensen in de zaal die nog nooit bij de opera zijn geweest.”

  zang: Francis van Broekhuizen | piano: Gregor Bak

 • Anne & Lisa

  LONELY PONY
  vr 4 mrt 2022

  “Het debuut van Anne & Lisa is goed doordacht” (Parool), “hun absurdisme blijkt in een paar scènes griezelig goed te passen bij maatschappelijke ontwikkelingen” en “hopelijk gaan we meer zien van dit duo” (Theaterkrant) lazen we over ‘Weltschmerz’, het debuutprogramma van dit absurdistische, verfrissende cabaretduo.

  Ditmaal wurmen antiheldinnen Anne & Lisa zich in ‘LONELY PONY’; een avondvullend Trojaans hobbelpaard dat zowel strijdlustig alsook aaibaar en ontwapenend doordendert. Tijdens deze surrealistische rit wordt de toeschouwer medeplichtig aan situaties die absoluut geen dikke pluim van de juf verdienen. Heerlijk absurd en muzikaal maar tevens actueler dan ooit, ‘LONELY PONY’ zal u een avond redden van het alledaagse!

  Recensiequotes

  ·         “Weltschmerz is confronterend, gewaagd, absurd, vernieuwend en vooral zeer gedurfd” (★★★★ Theaterparadijs)

  ·         “Flitsende, snelle overgangen, een doordacht geluidsdecor van heerlijke songs” (DvhN)

  Anne & Lisa zijn onderdeel van het TVB Talent Aanbod

  • vr 4 mrt 2022 20:30 uur
   geannuleerd
  • vr 4 mrt 2022 20:30 uur
   geannuleerd
 • Evergreen Top 1000 Live met Arnold Mühren (The Cats)

  Evergreen Top 1000 Live
  za 5 mrt 2022

  Een heerlijk nostalgische avond, tjokvol met prachtige evergreens. Wie kent ze niet… Het Dorp van Wim Sonneveld, Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder van Ramses Shaffy, maar ook Nights In White Satin van The Moody Blues en uiteraard liedjes van The Beatles, Tom Jones, André Hazes, ABBA, Bee Gees en Elvis Presley. Stuk voor stuk klassiekers die direct dat gevoel bij je eerste kus op het schoolfeest, die eindeloze zomer in het zwembad of die ijskoude winter op de schaatsen oproepen. 

  Evergreen Top 1000 Live is een avond met de allermooiste klassiekers en verhalen achter de schermen van Arnold Mühren, topproducer en bassist van de legendarische band The Cats. De Volendamse formatie Evergreen Top 1000 Live speelt de hits van toen.  

  script: Arnold Mühren en Leoni Jansen | regie: Leoni Jansen | verhalen: Arnold Mühren | zang: Simon Stein | zang/gitaar: Martine Bond | gitaar: Nico Stein | toetsen: Sebastiaan Mol | bas: Jan Sombroek | drums: Cees Zwarthoed

 • Trompettist in Auschwitz

  Herinneringen van Lex van Weren
  do 10 mrt 2022

  Lex van Weren wordt geboren in 1920 en groeit op in Amsterdam. Het spelen op de trompet leert hij zichzelf aan. Als in de Tweede Wereldoorlog het hele gezin Van Weren wordt opgepakt en op transport wordt gezet naar vernietigingskamp Auschwitz, is het juist de trompet die hem het leven redt. Als enige van het gezin weet hij, als lid van het kamporkest, de verschrikkelijke tijd in het kamp te overleven als gevangene 16848. In 1980 haalde schrijver Dick Walda hem, na jaren van zwijgen, over om zijn verhaal te vertellen. Dat schokkende en emotionele relaas vormt het hart van deze intieme productie.

  Acteurs Thomas Cammaert en Soy Kroon vertellen en spelen in een regie van Eddy Habbema het bijzondere en aangrijpende verhaal van Lex van Weren, de trompettist in Auschwitz . Het boek van Dick Walda wordt door Allard Blom bewerkt tot theatertekst.

  • do 10 mrt 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   TICKETS
  • do 10 mrt 2022 20:15 uur
   Grote Zaal
   TICKETS
van 3