Kennemer Theater

Informatiepagina COVID-19

 

Update 15 februari 2022

Fantastisch nieuws: We gaan weer op naar volle zalen! Vanaf vrijdag 18 februari is een vaste zitplaats in de foyer, het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand niet meer verplicht. Het coronatoegangsbewijs (3G) blijft nog tot 25 februari gelden. 

Vanaf vrijdag 25 februari nemen we afscheid van: het coronatoegangsbewijs (3G) bij voorstellingen waar minder dan 500 mensen binnen zijn, de verplichte 1,5 meter afstand, het dragen van een mondkapje bij verplaatsing in het theater en een vaste zitplaats in de foyer. 

Directie en medewerkers
Kennemer Theater

---------------------------------------------------------------------------------------

Nieuwe (e-)tickets verplaatste voorstellingen
Alle bezoekers van verplaatste voorstellingen hebben persoonlijk bericht gehad via het bij ons bekende e-mailadres. De nieuwe (e-)tickets voor verplaatste voorstellingen naar maar, april of mei 2022 zijn verstuurd. Voor voorstellingen in seizoen 2022-2023 ontvangt u later nieuwe (e-)tickets. Mocht u geen bericht van ons hebben gehad, neem dan contact op via kassa@kennemertheater.nl

Hier vindt u een overzicht van de definitief geannuleerd en verplaatste voorstellingen

Heeft u een voucher?
De voucher blijft onbeperkt geldig en is te gebruiken om opnieuw tickets te kopen. Kies online bij Betaling Gebruik Kennemer Theater Tegoedbon en voer de vouchercode in. Geef bij telefonisch reserveren of aan de theaterkassa de vouchercode door. De waarde van de voucher wordt van het totaal bedrag afgeschreven. De eventuele restwaarde blijft op de voucher staan.

Welke maatregelen heeft het Kennemer Theater genomen wat betreft de ventilatiesystemen?
Het Kennemer Theater is voorzien van een aantal ventilatie systemen. Bij deze installaties wordt geen gebruik gemaakt van de zogenaamde recirculatie waarbij de lucht hergebruikt zou worden.

Daarnaast zijn alle installaties beoordeeld door een externe deskundige en zijn deze afgestemd op de gebruiksfunctie, oppervlakte van de zalen en extra capaciteit ten aanzien van het aantal aanwezige personen. Alle installaties worden periodiek voorzien van nieuwe filters en nagezien door een extern deskundige zodat de installatie optimaal en veilig blijft functioneren.

Het personeel van het Kennemer Theater is geïnstrueerd en volgt een protocol wat betreft het gebruik van de aanwezige installaties. Door inachtneming van dit protocol zorgen we ervoor dat de luchtkwaliteit op orde is volgens de geldende richtlijn van het RIVM.