Kennemer Theater

Nieuws

Nieuws

Vacature Oproepmedewerker Horeca

Ter versterking van onze horeca afdeling zijn wij op zoek naar: Oproepmedewerkers ten behoeve van de werkzaamheden aan de garderobe en de buffetten.

Lees verder
Nieuws

Inzicht in uw tickets, tegoeden en wachtlijsten

De afgelopen jaren is er door de coronamaatregelen veel geschoven met theatervoorstellingen. Veel voorstellingen zijn, soms zelfs meerdere keren, verplaatst of helaas definitief geannuleerd. U heeft hiervoor van ons nieuwe tickets, een corona voucher of uw geld terug ontvangen. We krijgen veel telefoontjes en mailtjes van bezoekers die het overzicht even kwijt zijn. En dat begrijpen we heel goed. Daarom zijn we aan de slag gegaan met een online omgeving waarin u zelf de stand van zaken kunt checken.

Lees verder
Nieuws

Gekochte tickets voor evenementen blijven langer geldig

Omdat de pandemie langer aanhoudt dan eerder voorzien, verlengt de cultuur- en evenementenbranche de regeling ‘Bewaar je ticket, geniet later’. Hierdoor blijven gekochte tickets voor verplaatste evenementen langer geldig, namelijk 26 maanden in plaats van 13. Ook hebben consumenten langer de tijd hun vouchertegoeden om te zetten in tickets voor events die wél doorgaan. Geld terugvragen is ook altijd mogelijk. 

Lees verder