Nieuws

Tile medium
Nieuws

Nog één week om je aan te melden voor Gluren bij de Buren!

Het Kennemer Theater brengt amateurkunstenfestival Gluren bij de Buren voor het eerst naar Beverwijk op zondag 5 februari. Gastvrije huiskamereigenaren verwelkomen de buurt voor optredens van lokale amateurkunstenaars. We zijn op zoek naar huiskamers en lokale acts. Aanmelden kan tot zondag 18 december. 

Lees verder
Tile medium
Nieuws

Hét cadeau om samen naar uit te kijken!

We kennen het allemaal wel: Je moeder, je zwager of je buurvrouw is binnenkort weer jarig. De feestdagen komen eraan. En jij hebt geen idee wat voor cadeaus je moet kopen... Wát ga je ze nu weer geven? Je moeder heeft alles al, je zwager heeft een uitgesproken smaak en je buurvrouw ken je net niet goed genoeg... Wil je écht iemand verrassen? Geef een Podium Cadeaukaart en laat de ontvanger kiezen uit 30.000 voorstellingen en concerten in heel Nederland. Geheel naar eigen smaak te besteden.

Lees verder
Tile medium
Nieuws

Het programma is bekend!

Op 27, 28 en 29 januari 2023 vindt het Nationaal Theaterweekend plaats in het Kennemer Theater. Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: een voorstelling kost €12,50 (inclusief een drankje), een jeugdvoorstelling kost €8,00 (exclusief een drankje) en daarnaast zijn er extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen. Boek snel je voorstelling, want het is feest.

We hebben zin om je te zien!

Lees verder
Tile medium
Nieuws

Kunstenaars werken samen met jonge asielzoekers

Gaat het om het adembenemende fotowerk van fotograaf Petra Katanic? Of om de prachtige kostuums van couturier Iva Jankovic? Of gaat het om de jonge asielzoekers? Het gaat om alle drie! In de nieuwe KEK-tentoonstelling ‘Birds of Paradise’ komt het allemaal samen. ‘Birds of Paradise’ is te zien vanaf 16 november tot 31 december in de bovenzaal van het Kennemer theater. Klapstuk van de tentoonstelling is een live-modeshow voor publiek, zaterdag 26 november om 16.00 uur.

Lees verder
Tile medium
Nieuws

De Line-up van Ik ga stuk! is bekend

De line-up is bekend: Gavin Reijnders, Vlamousse en Farbod Moghaddam zijn te zien in de Finalistentour van Ik Ga Stuk! in ons theater.

Lees verder
Tile medium
Nieuws

Met hoge korting naar Great Christmas Circus

Groter, mooier en spectaculairder dan ooit. Tijdens de kerstvakantie – van 17 december 2022 t/m 8 januari 2023 – vindt het Great Christmas Circus plaats in een theatertent in Beverwijk (terrein van De Bazaar). Uitsluitend bekroonde acts treden op tijdens de eerste editie van het grootste kerstcircus in Noord-Holland. Spectaculaire acrobatiek, weergaloze comedy en de nieuwste speciale effecten maken van het Great Christmas Circus het ultieme uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie.

Lees verder