Nu al in de verkoop voor theaterseizoen 2024-2025: Phil Bee Cocker Band en Amerikakenner Raymond Mens

We beginnen het nieuwe jaar goed met twee (!) voorstellingen die alvast in de verkoop gaan voor theaterseizoen 2024-2025: Phil Bee Cocker Band en Raymond Mens.

Phil Bee Cocker Band
Vanaf afgelopen weekend is op SBS6 te volgen hoe Phil Bee Cocker Band Nederland terug in de tijd gaat brengen, in het uiterst populaire TV-programma ‘The Tribute - Battle of the Bands’. Uiteraard mogen we nog niets verklappen over de uitslag, maar we kunnen u nu al verzekeren dat het kijken meer dan de moeite waard gaat zijn! De muziek van de sympathieke Joe Cocker gaat met deze tribute, gebracht door Phil Bee en zijn 8-koppige live-band, vanaf 2024 een revival meemaken in Nederland en daarbuiten. Eerder won Phil Bee ‘The Voice Senior’ (RTL4) en gooide hij hoge ogen bij ‘We Want More’ (SBS6). Vrijdag 6 december 2024 te zien in het Kennemer Theater.

Raymond Mens
Amerikakenner Raymond Mens gaat in het najaar van 2024 door heel Nederland het theater in met een college over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Waarom komt Donald Trump eigenlijk terug? Waarom gaat Joe Biden niet gewoon met pensioen? En hoe werkt het Amerikaanse kiesstelsel eigenlijk? Zaterdag 7 december 2024 te zien in het Kennemer Theater.

Tickets via www.kennemertheater.nl/2425