Jaap Reedijk

Yentl en de Boer, Peter Pannekoek en René van Meurs winnen Poelifinario

Gisteravond zijn de VSCD Cabaretprijzen van het theaterseizoen 2022-2023, de Poelifinario’s en de Neerlands Hoop, uitgereikt tijdens het Cabaretgala in Theater Diligentia, Den Haag. Yentl en de Boer, Peter Pannekoek en René van Meurs hebben een Poelifinario gewonnen. De aanmoedigingsprijs Neerlands Hoop is naar cabaretduo n00b gegaan. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Peter Pannekoek, René van Meurs en n00b hebben wij afgelopen seizoen al mogen ontvangen, maar voor Yentl en de Boer zijn er nog kaarten voor vrijdag 8 december in het Kennemer Theater!

Uit het juryrapport: “In Modderkruipers halen Yentl en De Boer het beste in elkaar naar boven en is het duo volkomen op elkaar ingespeeld. We hebben er best even op moeten wachten, want is pas hun eerste volledig nieuwe voorstelling sinds Magie in 2017. Ze kozen ervoor minder te praten en meer te zingen, twee multi-instrumentalisten mee te nemen en uit te pakken met decor en kostuums. Het zorgt voor een zinnenstrelend theaterconcert, waarin het aantal prachtige liedjes zo groot is, dat er nauwelijks een favoriet aan te wijzen valt.”

PS Op de foto zie je Stephanie Louwrier die de prijs in ontvangst nam voor Yentl en de Boer.