Nieuw seizoen Beste Zangers 2023 met Nick Schilder

Douwe Bob, Mell, Duncan Laurence, Numidia, Nick Schilder, MEAU en Marco Bakker zijn vanaf september te zien in het nieuwe seizoen van het AVROTROS-programma Beste Zangers. Samen met Jan Smit zijn de zangers naar het zonnige Sevilla afgereisd om in het repertoire van hun mede-artiesten te duiken. Radio-dj Bart Arens blikt dit seizoen in de Beste Zangers-podcast samen met de artiesten vooruit op de uitzending. 

De zangers vertolken traditiegetrouw wekelijks elkaars liedjes. Dit onder begeleiding van de Beste Zangers-band onder leiding van Marcel Fisser. Ze nemen elkaar mee in hun muzikale reis, ontdekken de mooie verhalen achter de nummers en herkennen zich in de vaak ontroerende en betekenisvolle teksten.

Welke muzikale verrassing, verborgen parel of klassieke hit het nieuwe seizoen van Beste Zangers gaat brengen, is vanaf 2 september 2023 te zien.

Nick Schilder
Tijdens zijn allereerste solotour ‘The Singer Songwriter Show’ gaat Nick terug naar zijn jeugdliefde: de oorstrelend mooie muziek van grote singer-songwriters als Jackson Browne, James Taylor, Bob Dylan, Don McLean en Neil Diamond. In zijn jonge jaren speelde hij hun muziek eindeloos op zijn gitaar. Het voelt als een warm bad en mensen horen deze nummers altijd graag. Tijdens ‘The Singer Songwriter Show’ neemt Nick je mee door de geschiedenis van deze muziekstroming, vertelt hij persoonlijke verhalen en brengt hij zijn eerste solomuziek ten gehore.

Donderdag 29 februari 2024 is Nick te zien in het Kennemer Theater.