Met hoge korting naar Great Christmas Circus

Groter, mooier en spectaculairder dan ooit. Tijdens de kerstvakantie – van 17 december 2022 t/m 8 januari 2023 – vindt het Great Christmas Circus plaats in een theatertent in Beverwijk (terrein van De Bazaar). Uitsluitend bekroonde acts treden op tijdens de eerste editie van het grootste kerstcircus in Noord-Holland. Spectaculaire acrobatiek, weergaloze comedy en de nieuwste speciale effecten maken van het Great Christmas Circus het ultieme uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie. 

Het mag met recht een traditie genoemd worden. Rond de kerstdagen bezoeken tienduizenden mensen steevast met de hele familie een circusvoorstelling. Tijdens de komende kerstvakantie krijgt Nederland een nieuwe mega circusproductie. Onder de naam ‘Great Christmas Circus’ wordt in Beverwijk een familievoorstelling gepresenteerd die uniek is. De voorbereidingen hebben ruim anderhalf jaar geduurd en waren zeer intensief. Het resultaat is een voorstelling voor alle leeftijden die bestaat uit louter top acts. De producenten hebben overal ter wereld bijzondere en spraakmakende acts gescout die nu exclusief voor deze voorstelling naar Nederland komen. Het publiek ziet onder meer luchtacrobaten aan de trapeze die tien meter boven de piste de zwaartekracht tarten. Angst kennen deze artiesten niet en hun act is een ware thriller. Een circus kan niet zonder humor en het Great Christmas Circus is daarop geen uitzondering. Uit Zuid-Amerika komt een clown die in de grootste internationale shows furore maakte. Hij verveelt jong en oud geen moment en steelt direct de harten van het publiek met komische en bij vlagen ontroerende reprises. Ook jongleurs, draadartiesten en een romantisch luchtballet komen voorbij. Het Great Christmas Circus biedt ruim twee uur lang circusvermaak van het allerhoogste niveau dat bovendien ondersteund wordt door perfect op elkaar afgestemd licht en geluid. Zo wordt circus totaaltheater voor het hele gezin. 

Beleving
Een circus is meer dan alleen een voorstelling. Sfeer vormt een onmiskenbaar onderdeel van de magie en dat is bij het Great Christmas Circus niet anders. De tent behoort tot de grootste en modernste van Europa en wordt verlicht door duizenden lampjes die voor een feeërieke uitstraling zorgen. Het gehele circus is volledig in kerstsfeer gedecoreerd waardoor de beleving al start voordat de voorstelling begonnen is. Het comfort voor het publiek is bovendien vergelijkbaar met een theater. De tent is aangenaam verwarmd, voorzien van luxe kuipstoelen. In de grote foyer is een buffet ingericht waar zowel typische circusversnaperingen als warme en koude dranken verkrijgbaar zijn. Een selectie van de artiesten begroet alle grote en kleine bezoekers persoonlijk zodat het publiek – en vooral de kinderen – direct in de juiste stemming komen. Het Great Christmas Circus is daarmee een ware ode aan de unieke sfeer die het circus kenmerkt en doet tegelijkertijd recht aan de eisen van het moderne publiek. De show is strak geregisseerd, boeit en verbaast voortdurend en zorgt ervoor dat elke bezoeker na twee uur met open mond de tent verlaat. Onze artiesten zorgen voor vuurwerk in de piste en vertegenwoordigen stuk voor stuk de absolute top binnen hun genre. Het Great Christmas Circus is slechts drie weken in Beverwijk (theatertent bij De Bazaar) te zien en is uniek in Nederland. Snel reserveren is dan ook raadzaam.

50% korting
Als bezoeker van het Kennemer Theater kun je met 50% korting tickets reserveren.

Kijk voor meer informatie op www.greatchristmascircus.nl