Kennemer Theater

Alle voorstellingen tot 25 januari geannuleerd

Update 14 januari 2022

Nederland is deels van het slot, maar theaters blijven de komende weken nog gesloten. De verlengde sluiting van theaters geldt in ieder geval tot 25 januari. Op deze datum is er een nieuw weegmoment voor het kabinet. Dat betekent dat wij genoodzaakt zijn alle voorstellingen tot dinsdag 25 januari te annuleren.

Heeft u kaarten voor een voorstelling?
Alle bezoekers met kaarten voor een voorstelling tot 25 januari worden zo snel als mogelijk persoonlijk nader geïnformeerd. Gezien de uitzonderlijke situatie kan het zijn dat er pas in een later stadium gecommuniceerd wordt over de afwikkeling. Er wordt allereerst gekeken naar de mogelijkheden om de voorstelling naar een nieuwe datum of een ander tijdstip te verplaatsen. Tot dat moment blijven de tickets geldig en vragen wij u verdere berichtgeving af te wachten.

Theaterkassa gesloten
De theaterkassa is in ieder geval tot 25 januari 2022 gesloten. U kunt ons wel een mail sturen naar kassa@kennemertheater.nl.

Nationaal Theaterweekend wordt 'Kennemer Theaterweekend'
Door het landelijke Nationaal Theaterweekend op 28, 29 en 30 januari 2022 gaat een streep, maar wij dopen het weekend om tot 'Kennemer Theaterweekend'. Dan geniet je voor slechts €5 of €10 van de voorstelling van je keuze. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen tijdens het Kennemer Theaterweekend 2022!

Directie en medewerkers
Kennemer Theater